Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kapcsolja valaki ki a...

Miért kapcsolja valaki ki a telefonját így?

Figyelt kérdés
barátom írt egy sms-t még reggel utána meg kikapcsolta a telefonját. nem értem hogy miért, úgy volt hogy találkozunk de arra sem írt semmi konkrétat. nem vagyunk összeveszve, elég jól elvoltunk mostanában és nem értem miért csinál ilyet hogy nem tudom elérni. nagyon rosszul esik az egész nem tudom mit csináljak nem hiszem hogy nő van a dologba inkább az hogy le akar rázni. mit tegyek ha nem kapcsolja vissza egész nap és nem keres? nem hívogatom csak látom hogy nem jött az sms kézbesítési üzenete.
2012. febr. 23. 11:25
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
millió meg egy dolog lehet, amiért ki van kapcsolva vagy nem működik a telefonja. Az is lehet, h csak az sms nem megy át valamiért. Várd meg, amíg jelentkezik és biztosan elfogadható magyarázatot fog adni rá. Ha meg nem, akkor ráérsz akkor idegeskedni...
2012. febr. 23. 11:28
 2/37 A kérdező kommentje:
kettőt küldtem és egyiknek sem jön kézbesítési jelentése. ki van kapcsolva az biztos. többet nem keresem, nem értem h mi baja lehet mikor jól elvoltunk utóbbi időben
2012. febr. 23. 11:29
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi ebben mit tudunk segíteni? Te ismered.

Előfordulhat, olyan helyen van, ahol nincs térerő, lemerült az aksi, vagy ki kellett kapcsolnia (pl. bankban).

2012. febr. 23. 11:30
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy dolgozik? és nem tudja hol kell lehalkítani a telót. Vagy. Nem akarja hogy minden percbe zaklassad... És ő azzal is beéri ha este találkoztok.. Szereti a szabadságot.
2012. febr. 23. 11:30
 5/37 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egyszerüen idegesiti, ha egész nap hivogatják, meg sms-eznek, és nem akar állandóan "rendelkezésre állni", szüksége van arra, hogy néha magában lehessen.
2012. febr. 23. 11:31
 6/37 A kérdező kommentje:
igen én ismerem hogy szokott ilyet csinálni de akkor ő keres de most semmi.
 7/37 A kérdező kommentje:
nem hívogatom soha és nem smsezgetek csak válaszoltam neki a reggeli üzenetre.
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál, h mi van ha lemerült...?
2012. febr. 23. 11:33
 9/37 A kérdező kommentje:
de gondoltam de fel lehet tölteni mert mindig van nála töltő
2012. febr. 23. 11:35
 10/37 anonim ***** válasza:
nem kell egyből a legrosszabbra gondolni,lehet hogy olyan helyen van ahol éppen nincs tér erő,vagy éppen lemerült neki,vagy olyan helyen van ahol ki kell kapcsolni,bank vagy ilyesmi.
2012. febr. 23. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!