Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kapcsolja valaki ki a...

Miért kapcsolja valaki ki a telefonját így?

Figyelt kérdés
barátom írt egy sms-t még reggel utána meg kikapcsolta a telefonját. nem értem hogy miért, úgy volt hogy találkozunk de arra sem írt semmi konkrétat. nem vagyunk összeveszve, elég jól elvoltunk mostanában és nem értem miért csinál ilyet hogy nem tudom elérni. nagyon rosszul esik az egész nem tudom mit csináljak nem hiszem hogy nő van a dologba inkább az hogy le akar rázni. mit tegyek ha nem kapcsolja vissza egész nap és nem keres? nem hívogatom csak látom hogy nem jött az sms kézbesítési üzenete.
2012. febr. 23. 11:25
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Na és ha esetleg FELHÍVNÁD?
2012. febr. 23. 12:30
 32/37 anonim ***** válasza:

Én ezt mindig is utáltam. A férjem anya meg nagyanyja hívogatja mindig már reggel 8kor mikor 6-kor esett haza amiről tudnak.

Komolyan nem lehet megérteni, hogy nem veszi fel senki a telefonját mikor alszik?

Az agyam eldobom...

Ez nem női logika hanem a gyökerek logikája.

2012. febr. 23. 12:38
 33/37 anonim ***** válasza:
anyja*
2012. febr. 23. 12:38
 34/37 anonim ***** válasza:
Lehet,h megtelt a memória,akkor nem is csipog,h sms jönne
2012. febr. 23. 12:58
 35/37 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj, de magad írod: reggel ért haza munkából. És tudod mit csinál az ember éjszakai műszak után? Elárulom: ALSZIK. Mint pl. az én párom is. A telefont meg azért kapcsolta ki, mert akadnak majd olyan ismerősök, akik nincsenek tisztában a munkabeosztásával, vagy ha mégis, túl buták ahhoz, hogy lereagálják: ha ő aludni megy, nem kéne írogatni neki sms-t, mivel arra is felébred.

Éjszakai műszak után én is vagy kikapcsolom, vagy totál lenémítom, még a rezgést is leveszem a telefonról, nehogy arra kelljek, mert sajnos már volt szerencsém.

2012. febr. 23. 14:00
 36/37 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de azt mondod reggel írt, meg hogy akkor ért haza a munkából. Te már 11:25re kiakadtál. Mennyi idő telhetett el közben? (sms-kiakadás) 4 óra? Azért ha valaki 4 órára elérhetetlen lesz még nem a világ vége. Ennyi idő alatt mondjuk letusol, elmosogat, csinál valamit enni, stbstb és nem nézi percenként a telefonját.

Ne dramatizáld túl. Ha meg le akarna rázni úgyis megteszi ha kepesztesz nem? Akkor minek rágod rajta magad? Majd felhív aztán elmondja, hogy mit csinált.

2012. febr. 23. 14:25
 37/37 A kérdező kommentje:
túlreagáltam, már megbántam.
2012. febr. 23. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!