Miért kapcsolja valaki ki a telefonját így?

Én ezt mindig is utáltam. A férjem anya meg nagyanyja hívogatja mindig már reggel 8kor mikor 6-kor esett haza amiről tudnak.
Komolyan nem lehet megérteni, hogy nem veszi fel senki a telefonját mikor alszik?
Az agyam eldobom...
Ez nem női logika hanem a gyökerek logikája.

Hát ne haragudj, de magad írod: reggel ért haza munkából. És tudod mit csinál az ember éjszakai műszak után? Elárulom: ALSZIK. Mint pl. az én párom is. A telefont meg azért kapcsolta ki, mert akadnak majd olyan ismerősök, akik nincsenek tisztában a munkabeosztásával, vagy ha mégis, túl buták ahhoz, hogy lereagálják: ha ő aludni megy, nem kéne írogatni neki sms-t, mivel arra is felébred.
Éjszakai műszak után én is vagy kikapcsolom, vagy totál lenémítom, még a rezgést is leveszem a telefonról, nehogy arra kelljek, mert sajnos már volt szerencsém.

Nem akarlak megbántani, de azt mondod reggel írt, meg hogy akkor ért haza a munkából. Te már 11:25re kiakadtál. Mennyi idő telhetett el közben? (sms-kiakadás) 4 óra? Azért ha valaki 4 órára elérhetetlen lesz még nem a világ vége. Ennyi idő alatt mondjuk letusol, elmosogat, csinál valamit enni, stbstb és nem nézi percenként a telefonját.
Ne dramatizáld túl. Ha meg le akarna rázni úgyis megteszi ha kepesztesz nem? Akkor minek rágod rajta magad? Majd felhív aztán elmondja, hogy mit csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!