Miért kapcsolja valaki ki a telefonját így?
Figyelt kérdés
barátom írt egy sms-t még reggel utána meg kikapcsolta a telefonját. nem értem hogy miért, úgy volt hogy találkozunk de arra sem írt semmi konkrétat. nem vagyunk összeveszve, elég jól elvoltunk mostanában és nem értem miért csinál ilyet hogy nem tudom elérni. nagyon rosszul esik az egész nem tudom mit csináljak nem hiszem hogy nő van a dologba inkább az hogy le akar rázni. mit tegyek ha nem kapcsolja vissza egész nap és nem keres? nem hívogatom csak látom hogy nem jött az sms kézbesítési üzenete.2012. febr. 23. 11:25
21/37 anonim válasza:
miért ne oldódna meg?szerintem majd te is fogsz egy jó nagyot röhögni magadon hogy mekkora hülye voltál.ha dolgozott akkor teljesen egyértelmű hogy alszik,nem is értem miért gondolod azt hogy le akar rázni amikor tudod hogy dolgozott.az önbizalmadat nem ártana erősíteni,és ezt nem rossz indulatból mondom.
22/37 A kérdező kommentje:
az a baj h előbb küldtem neki egy olyat h nem értem miért nem akar beszélni velem, hirtelen felindulásból:S áh... igen önbizalmam kéne erősíteni mert szar
2012. febr. 23. 11:50
24/37 anonim válasza:
Még jó, hogy van ez a mobiltelefon mánia, lehet agyalni a semmin!!
25/37 A kérdező kommentje:
lehet hogy a telefonom szarakszik ezért ezért nem jött kézbestítő, mert felmentem most a telenor oldalára és nem jött sms ott se hogy beléptem pedig mindig szokott... érdekes
2012. febr. 23. 11:53
26/37 anonim válasza:
Én ha pihenni akarok, akkor kikapcsolom a telefonomat. Egész nap telefonon hívogatnak, és nincs szükségem erre mikor aludni akarnék.
27/37 anonim válasza:
b.sszus ne kombináljál már, srác tök nyugodt, te meg előre felhergeled magad a semmiért.
28/37 anonim válasza:
Ha én lennék ő, s elém kerülne a kérdésed itt a gyíkon, bizony elgondolkodnék azon, mennyire erős a kapcsolatunk, érdemes vagy-e rá.
29/37 anonim válasza:
kérdező én azt javaslom hogy az önbizalmadat tegyed rendbe.mert szerintem az előző két kapcsolatod miatt vagy ilyen,de ha mindig így fogsz gondolkodni akkor ez tönkre teszi a jelenlegit és rányomja a bélyeget.persze át is verhetnek nem arról van szó,de nem kell mindig a legrosszabbra gondolni,jelen esetben elég egyértelmű hogy alszik mivel éjszaka dolgozott.
30/37 anonim válasza:
Nem lehet, hogy elrabolták az ufók és közben blokkolják a mobilját? Mi van ha éppen most hajtják végre rajta a 25-ik spermacsapolást? Szegény párod lehet hogy ÁRTATLAN....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!