Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kapcsolja valaki ki a...

Miért kapcsolja valaki ki a telefonját így?

Figyelt kérdés
barátom írt egy sms-t még reggel utána meg kikapcsolta a telefonját. nem értem hogy miért, úgy volt hogy találkozunk de arra sem írt semmi konkrétat. nem vagyunk összeveszve, elég jól elvoltunk mostanában és nem értem miért csinál ilyet hogy nem tudom elérni. nagyon rosszul esik az egész nem tudom mit csináljak nem hiszem hogy nő van a dologba inkább az hogy le akar rázni. mit tegyek ha nem kapcsolja vissza egész nap és nem keres? nem hívogatom csak látom hogy nem jött az sms kézbesítési üzenete.
2012. febr. 23. 11:25
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Ellentmondás van a szavaidban. Ha jól megvoltatok, akkor miért gondolod, hogy le akar rázni? Vagy nagyon fiatalok vagytok és csak szexelni akar veled...

Egyébként millió oka is lehet, hogy kikapcsolja a telefonját. Még ne kombinálj, várj.

2012. febr. 23. 11:39
 12/37 A kérdező kommentje:
reggel ment haza munkából szóval otthon is van, de mindegy megbántott
2012. febr. 23. 11:39
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
nekem az a kérdésem hogy miért gondolod hogy le akar rázni?miért akarna lerázni?össze vesztetek vagy volt már olyan hogy leakart rázni?miért gondolod ezt?
2012. febr. 23. 11:40
 14/37 A kérdező kommentje:
régen 2 barátom is így rázott le és benne van a félsz még 2 év után is mert azóta vagyok vele.
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
És akkor nem lehet, hogy fáradt és aludni akar? Ha reggel ment haza munkából......
 16/37 anonim ***** válasza:
szerintem csak a réi rossz tapasztalatok miatt gondolod ezt kérdező.ha dolgozott és reggel ment haza,nem hiszem hogy le akar rázni.gondolom alszik vagy pihen.ne legyél paranoiás,én elhiszem hogy rossz és a régi dolgok miatt ezt gondolod,de ez csak egy rossz élmén miatt van szerintem.
2012. febr. 23. 11:42
 17/37 A kérdező kommentje:
sajnos ilyen vagyok mióta ezt megtették velem hogy mindig ha hasonló van a legrosszabbra gondolok. lehet alszik vagy nem tudom, ha estig se kerül elő akkor viszont gáz van, remélem megoldódik.
2012. febr. 23. 11:45
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
ez a női logika valami fantasztikus
2012. febr. 23. 11:45
 19/37 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy elfelejtette visszakapcsolni?

Nagyon durva vagy, mit kombinálsz összevissza?

Volt, hogy nekem is jött mindenféle nem fogadott hívás mert a táskámban felejtettem a telefonomat és nem néztem meg pár napig. Nem kellett, el is felejtettem. Nő vagyok, ráadásul. Anyám is hívott délután, aztán ennyi. Annyi esze nem volt, hogy a férjemet is felhívja, ha már akart volna valamit, végülis egy lakásban voltunk.

2012. febr. 23. 11:48
 20/37 anonim ***** válasza:
Ha ÉN reggel megyek haza a munkából, akkor elmegyek aludni és KIKAPCSOLOM a telefont, mert fáradt vagyok.
2012. febr. 23. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!