Miért kapcsolja ki ilyenkor a telefonját?
13:13 vagyok
A ffinek volt egy másik nővel kapcsolata, aki a szeretője volt, de a nő nem tudta, hogy csak szerető.
Ezért ha a ffi a családjával volt, kikapcsolta a telefont, hogy a másik nő ne érhesse el.
Így jön ide a szerető.
"kedves előző ez hogy jön ehhez a kérdéshez (ahol szülinaprüól van szó) nem tudom"
Úgy, hogy a szerető nyilván megpróbálná elérni a férfit- a férfi pedig nem akar lebukni, úgyhogy inkább kikapcsolja, hogy még véletlenül se vegye fel a férfi magánszféráját semmibe vevő mátka..
és? akkor mindíg kikapcsolná,nem?
Én nem tudom van itt néhány igen alacsony önértékeléssel rendelkező ember akinek a fülzúgásról is a megcsalás jut az eszébe
A kérdező felvett egy kérdés.
Én válaszoltam rá, hogy egy ismerősöm aki ezt csinálta, miért tette.
Senki sem állította, hogy az a férfi akiről a kérdező ír, szintén megcsalja a párját.
Szó sincs itt arról, hogy önértékelési zavarokkal küszködnénk.
Egy férfi dobta most be, hogy esetleg szeretőt tart.
Én csak megmagyaráztam, hogy amennyiben így van, miért kapcsolja ki. Előzőleg pedig leírtam, hogy szerintem csak nem akar kollégákkal, távoli ismerősökkel, szomszédokkal bájcsevegni..
Valóban, ha szeretője lenne mindig odafigyelne. Senki nem állította, hogy biztosan az van.
Nem ártana értelmezni is a szöveget nem csak átsiklani felette.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!