Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Undorom a mosatlan evőeszközök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorom a mosatlan evőeszközöktől, a barátnőm pedig sosem mosogat el normálisan. Hogyan oldhatnám meg ezt a konfliktust?

Figyelt kérdés

A lényeg az a barátnőm csak ilyen 5 perces mosogatást vállal be, és rettentően felületesen mosogat. Spenótdarabok a láboson, kosz a pohár alján, felismerhetetlen izék a villa fogai között. A tányéron zsíros foltok. Én ettől undorom, pedig férfi vagyok, de így minden evésnél rámjön a hányinger. Általában én szoktam mosogatni (pont ezért) de a barátnőm kikéri magának, mert néha ő is bele akar szállni a közös munkába. De láthatóan alig szán rá időt.

Ami ennél is rosszabb, Ő ezt otthonról hozta. Mostanában egyre gyakrabban hívnak meg a szülei ebédre, és Ők sem mosogatnak el normálisan. Állandóan hányingerem van ha ott kell ennem. Néha még az ízét is érzem a tányéron maradt többhónapos olajfoltnak. Minden pohár alján gusztustalan kosz, muslincák, ragadós foltok.

Én vagyok túl kényes, vagy normális, ha szeretem a tisztaságot férfi létemre is?

Fel lehet oldani normálisan a barátnőmmel a konfliktust? Sajnos Ő ezért semmit nem tesz.

Nem akarok egész életemben koszos edényekből enni, mosogatógép pedig nem fér be a kicsi konyhánkba. Én meg nem lehetek napi 2 órát a konyhában.

2014. nov. 4. 14:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Egy nagyon jószívű lány, azért vagyok vele, egy csupaszív aranyos lány. De a háztartásban igénytelen. Próbáltam neki felvetni már a beosztást, de hallani sem akar róla. Kicsit lusta típus, olyan mint egy fiú (a rosszabbik fajtából). Munka után csak tévézik, eszik, netezik vagy olvas, így hétköznapokon nem takarít, hétvégén meg a barátnőivel vagy velem csinál programokat, viszont így semmi háztartást nem végez. Én szoktam bevásárolni, kaját csinálni (azt se csinál magának, az enyémet eszi:D, úgyhogy kettőnkre főzök kb. de az én pénzemből). Nem vasal, nem mos, én kb. 5x annyit mosok mint Ő. Nem szokott így elmosogatni sem.

De egyébként csupaszív, mindig ad meglepetést, ápol ha beteg vagyok, megnevettet és őszintén szeret. Szóval valahol összeillünk valahol nem...

2014. nov. 4. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Elég nagy probléma lesz ez a következő 40 évre
2014. nov. 4. 14:57
 13/13 PearlDiver ***** válasza:
Mosogassatok együtt. Akkor fogja látni, hogy hogyan kell, szerintem az a baj, hogy egyáltalán nem is tudja.
2014. nov. 4. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!