Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerülnétek el a helyemben a konfliktust a szülőkkel?
Az a helyzet, hogy én utálok társaságban enni. Minden zavar, a látvány, mások látványa, ha engem néznek, a hangok, nem tudom... kicsi korom óta ez van, a családom már megszokta, hogy van ez a stiklim, nem nagyon érdekli őket, mert kis családom van, és nem szoktunk ilyen nagy családos kajálásokat tartani, mindenki akkor eszik, amikor éhes.
Viszont barátomnak nagyon nagy családja van, sok testvér, nagynénik, unokatesók, és náluk ez ilyen szertartás, hogy hétvégente együtt ebédel a család. Eddig sikerült mindig úgy intéznem, hogy ne kelljen akkor éppen átmennem, amikor ebéd van, de sokáig ez se tartható, barátom tudja, hogy ez van, de a szülei elég szigorúak és konzervatívak, biztos, hogy hülyének tartanának, ha ezt mondanám nekik, hogy én ezért nem akarok velük enni...
Ti hogy intéznétek ezt el?
Hát ez eléggé nagy probléma szerintem.
Talán próbáld magad tréningezni magad,mondjuk éttermekben és próbáld megszokni a társaságot.
Ha nem válik be kénytelen leszel elmondani nekik,hiszen a titkolódás nem vezet jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!