Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok konfliktust szülhet ha a fiú sokkal okosabb, mint a lány?
3 évvel idősebb nálam.
Jogsi,felsőfokú angol,jó jegyek.
Megértjük, szeretjük egymást- Én nem tudok rendesen egy nyelven sem.
Nincsenek túlzott jó jegyeim.
Egy fiú hogy vélekedik erről? Kell, hogy a lány legalább olyan eszes legyen mint ő? Zavarhatja egy idő után?
Szerintem nem ezen múlik egy kapcsolat.
Én személy szerint egy olyan okos barátnőt szeretnék, mint amilyen é vagyok, de az se zavarna, ha nem lenne olyan okos, vagy az se ha okosabb lenne. :) Ne aggódj! :)
Nem. Egy átlag kapcsolatban kimondatlanul is a férfi lesz a vezető. A nők valahol el is várják, hogy rábízhassák magukat. Pontosan emiatt inkább jobban kiegyensúlyozottabbá tesz egy kapcsolatot, ha a pasi jártasabb egypár témában.
Az szokott inkább konfliktushelyzetet szülni, ha a nő az okosabb, pontosan a fentebb írottak miatt.
Remélem, igyekszek mindent megtenni. :)
Más pároknál megeshet hogy lenézi egyik a másikat? Fiú a lányt.
Ha téged szeret, akkor nem fogja érdekelni, hogy is Piroska okosabb nálad, az okosság/tudás nem egyenlő az ember lényével. Ha szeretünk valakit, akkor az ember lényét szeretjük, az ragad magával minket.
De nagyon fontos, hogy okos legyünk, ne értsd félre! Csak nem ez az első számú szempont.
Nyilván nagyobb esélyem van a lányoknál -a kulturált körökben- így okosan. ;)
figy, ettől félhetsz egész életedben, mert mindenkinél van szebb, jobb, okosabb, tehetségesebb.
egyébként meg képezheted magad, én tanár nélkül kezdtem neki most egy nyelvnek. nincs abban semmi, ha vannak különbségek egy kapcsolatban. ha bármelyik fél lenézi a másikat, na ott a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!