Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit, ha egy foglalt lány kóstolót visz a főztjéből a páromnak a munkahelyére?
lehet,h a lány alapból gondoskodó típus,nálunk sokszor fordult elő ilyen, az 5személyes irodában.Nemtől függetlenül, főleg,ha olyat főztünk amit a másik szeret.De én is ilyen vagyok,ha sütök,elosztogatom,buli után csomagolok stb.
Amúgy ha akarna vmit, nem így tenné,hanem kirakná a ciciket és sms stb dolgokkal jönne.A férjem kollegája mindig irígykedett a kajáira,üzent,h ha fizet, főznék e rá is, imádta.De a lusta neje felkapta a vizet és nekiállt főzni bosszúból.
Amúgy elég ha felhívod a párod figyelmét, h bár nem gondolod, azért figyeljen oda a lányra,hátha suta bepróbálkozás.A második kajabehozás után utasítsa el finoman,ne fogadja el a kaját.
De te ne csinálj (most) problémát ebből, mert szénné égeted magad.Előző voltam.
30n
Ekkora marhaságot...
Valószínűleg korábban beszéltek erről és ez alkalommal bevitte egy kóstolóra amit főzött.. Minek ezt túlragozni??? S különben is ez a fajta féltékenység az ami hamarabb elűzi a férfit, s akkor nem kell hozzá semmilyen kóstoltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!