Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok konfliktust szülhet ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok konfliktust szülhet ha a fiú sokkal okosabb, mint a lány?

Figyelt kérdés

3 évvel idősebb nálam.

Jogsi,felsőfokú angol,jó jegyek.

Megértjük, szeretjük egymást- Én nem tudok rendesen egy nyelven sem.

Nincsenek túlzott jó jegyeim.

Egy fiú hogy vélekedik erről? Kell, hogy a lány legalább olyan eszes legyen mint ő? Zavarhatja egy idő után?

2012. febr. 19. 14:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
na és akkor mi van? ha nem görcsölsz rá a témára, cserébe viszont nagyon szereted és lelkes vagy, hol fogja ez érdekelni?
2012. febr. 19. 14:40
 12/23 A kérdező kommentje:

Tegnap este gyakoroltuk az angolt. Én csak néztem rá mint a kuka. :D elég ciki volt. Bár az is benne volt szerintem, hogy imponálni akart. Nem a tanítás része volt az első.De hát, akkor is.

Ez mennyire borítja fel a képet?

2012. febr. 19. 14:49
 13/23 anonim ***** válasza:
kinevetett, h ugyan milyen buta vagy?
2012. febr. 19. 15:17
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem, sőt. Azt mondta, hogy ahhoz képest, hogy csak 2. éva tanulom. De egy mukkot nem tudtam szólni, csak bólogattam, értettem amit mond. sokkal több nem. 1-2 választ nyögtem
2012. febr. 19. 16:20
 15/23 anonim ***** válasza:

A jogsi pénzkérdés, meg hogy tudjon gyakorolni vezetést, legyen otthon autójuk.

És ha még nem vagy 17-18 éves, akkor nem is lehet jogsid.

Amúgy is a jogsi az mióta az okosság jele?

Megszerezheti az ember a jogsit 8 általánossal is (sokaknak még az sem kell hozzá).

Apámnak szgk mellett teherautóra is megvan, meg nehézpótra is, és targoncára stb... mégsem gondolom, hogy ő a szuper agy mindenben.

Nem kell hozzá sok ész, gondolj bele. Millió síkhülyének is megvan: BKV buszvezetők, kamionosok, bárki, aki vezet.

A jogsi nem éppen mérce.

Angolul meg gyakorlással lehet megtanulni. Amúgy az egyik legkönnyebb nyelv a világon, nem nagy szám. Én is felsőfokon beszélek angolul és németül.

A nyelvtudás amúgy sem klasszikus tudás, hanem gyakorlás kérdése. Nem egy orvosi vagy jogi diploma vagy ilyesmi, amire speciális tudás kell és sok év tanulás.

A férfiak elnézik a lányoknak, ha nem akkora pengék mindenben. Simán működhet a kapcsolatotok.

2012. febr. 19. 17:20
 16/23 anonim ***** válasza:

Amúgy hány évesek vagytok?

Mert az sem mindegy, hogy ha 14 éves korodra nem tudtál megtanulni angolul, az még nem akkor gáz, de ha 25 éves korodra sem, az elég ciki tud lenni.

Én beszélek két nyelvet felsőfokon és diplomás vagyok, egy lánynak mégis elnézném, hogy nem okosabb nálam.

Egy lány, aki viszont nagyon okos, ritkábban nézi el egy fiúnak, hogy kicsit butább.

Jó, vannak igénytelen diplomás nők is, akik 8 általános végzettekkel járnak, de ott általában van valami defekt az agyakban.

2012. febr. 19. 17:24
 17/23 anonim ***** válasza:

Úristen 17:24-es!

Szóval szerinted ha egy nő, akinek van diplomája és a párja 8 általánost végzett, az igénytelen és defekt van az agyában?

Te vagy a 2 lábon járó bizonyíték arra, hogy a diplomások olykor sokkal butábbak lehetnek, mint diplomátlan társaik.

Nem sértegetni akarlak, de egy ilyen kijelentésed után...

Üdv. a 14:25-ös.

2012. febr. 19. 17:47
 18/23 anonim ***** válasza:

én vagyok, akit itt megszólítottál :)

diplomás, két nyelven felsőfokon beszélő, jól kereső ember vagyok

mégsem gondolom, hogy a műveltség összefüggne a nyelvtudással, jogsival

a diploma már inkább, ne még mindig nem ez a lényeg, csak egy jele annak, hogy hogyan szocializálódott valaki (a családjában, iskolában, barátai körében mik hatottak rá és ebből ő mit profitált, választott)

egy 8 általánost végzett ember lehet kellemes személyiségű, de műveltnek nem mondanám

le lehet vele élni egy életet teljes boldogságban, de be kell látni, hogy az ő szocializációja nagyjából 14-17 éves korában lezárult és nem éppen a legkeményebb szellemi kihívásoknak tette ki magát addig sem

nem nézek le senkit, belátom, hogy a szerelemhez, szexhez, együtt éléshez, gyereknemzéshez, boldogsághoz nem ész kell, nem műveltség

ez lehet, hogy neked nem tetszik, de ez nagyjából így van

egy diplomás sem biztos, hogy művelt, pláne egy büfé-könyvtár szakos, de legalább megvolt az esélye, hogy műveltté váljon, az más kérdés, hogy ezzel az eséllyel nem minden diplomás él manapság

2012. febr. 19. 18:32
 19/23 anonim ***** válasza:

#18! "mégsem gondolom, hogy a műveltség összefüggne a nyelvtudással, jogsival "

Ez így van. Nekem például nagyon, nagyon jó nyelvérzékem van. Jelenleg +3 nyelven tanulok, de bátran mondhatom, hogy ha lehetőségem lenne/lesz rá, akkor bármilyen nyelven megtudok tanulni. Ezt nem felvágásnak szántam, hanem annak, hogy a nyelvtudás az csak attól függ, hogy mennyire tehetséges, tanulékony az adott ember. De azt hiszem művelt embernek mondhatom magam.

2012. febr. 19. 18:47
 20/23 anonim ***** válasza:

így van, a nyelvtudás ahogy az iskolában tanítják, tanították, az valóban a tanulásról szól, ott aki más tárgyakból jó, az jó lesz az iskolai angolban is

aki meg élő, anyanyelvi környezetben tanulta a nyelvet, az akár 8 általánossal sem kell, hogy rendelkezzen, egyszerűen meg fogja tanulni az idegen nyelvet

a gyerekek közül is mindenki nagyjából ugyanúgy megtanulja az anyanyelvét, vagy ha több anyanyelve van, akkor mindet. pl apa angol, anya spanyol, akkor a buta gyerek is kétnyelvű lesz

iskolában tényleg az okos halad könnyebben a nyelvtanulással, a buta meg nem

a nyelvérzék egyesek szerint nem létezik, egyszerűen a lehetőségek (milyen nyelvekhez fér egyáltalán hozzá az illető), a ráfordított idő (heti 3-4 óra angollal kevesebbre megy az illető, mint ha napi 12 órát angol anyanyelvűekkel töltene) és az érdeklődés adja a sikert. És persze minél több nyelvet tud valaki, a következőt annál könnyebben tanulja meg. Rááll az agya a nyelvek logikájára, sok a rokon jelenség, kifejezés, összekapcsolódnak a dolgok, szabályok. Gyakorlat és gyakorlás kérdése is.

a jogsi szintén ilyen

ezek inkább képességek (jogsi, nyelv), nem annyira a klasszikus tanult tudáshoz kapcsolódnak

persze az iskolás angol, meg a kresz teszt az igényel tudást, de a gyakorlati alkalmazás már inkább képesség

2012. febr. 19. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!