Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző vagyok, hogy nem tudok örülni mások boldogságának? Csak én vagyok így?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és úgy érzem összedőlt a világom, hogy semmi nem jön össze mostanában. A 2 legjobb barátomnak csaja/pasija lett és már nem vagyunk annyit együtt. Nagyon szarul esik, hogy el vagyok hanyagolva és nincs kedvem már velük lógni abban a kevés időben sem, amíg ráérnek, mert nincs kedvem hallgatni a történeteiket, hogy milyen boldogok stb... Tudom hogy önzően hangzik, de higyjétek el, nekem is volt nagy szerelem az életemben, mégse voltam ilyen megrögzött.. Tudom, hogy ők örülnének ha én lennék ilyen boldog, de azt hiszem ez nem jófajta boldogság ilyen áron. Én soha nem hanyagoltam el a barátaimat egy szerelemért se. Valószínű, ha lenne most párom én se lennék ilyen zabos, mert lefoglalna valaki engem is, de dühít, hogy csak akkor vagyok jó nekik, amikor szinglik éppen.. :/ Igazam van, vagy próbáljak meg örülni?2014. nov. 1. 19:48
11/14 A kérdező kommentje:
a másik meg az, hogy mikor átjön barátnőm azt hallgathatom, hogy milyen fenomenális a szexuális életük, meg mennyire klappol minden, hogy bemutatta otthon a gyereket, meg hogy már a nagyszülei is ismerik.. ilynekor mindig rájövök, hogy nekem mennyire nyomorult az életem.. és az is elég nagy baj, hogy alig bír a gyerek nélkül megjelenni valahol, már a szalagavatómra is el akarta hívni a pasiját..
2014. nov. 1. 19:59
12/14 Borosta2 válasza:
Szekáldd ezzel őket addig amíg vagy nem előtted mondogatják/ csinálják vagy érdd el hogy szakítsanak és utána neked szomorkodhassanak na jó iróniát félre téve ez van ha beletörődsz ha nem én is rengetegszer átéltem nagy dolog.
13/14 anonim válasza:
6os vagyok. Hidd el találni fogsz egy arra érdemes fiút akivel te is szárnyalsz majd, aztán ketten beszélitek a barátnőddel hogy milyen jó..:)
14/14 anonim válasza:
Bizonyára ilyen téren nem vagy egyedül. Mindenkinek megvan az a teher amit cipel, és ezzel élnek együtt. Ne legyél pesszimista. Mindenképp beszélj a barátaiddal, hogyha veled vannak, akkor az ilyen sztorikat hagyják meg maguknak, mert lehet, hogy épp senkit sem érdekelnek.
Minden csak idő kérdése, hisz megvan mindenkinek az esélye arra, hogy boldog legyen. Néha csak hagyni kell, hogy beinduljanak a lényeges dolgok.
Tudom milyen nehéz, mert én is voltam már ilyen helyzetben, de semmiképp se búslakodj. Fel a fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!