Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesz az ember, ha nem tud örülni a másik boldogságának? A lényeg lent.
Nem vagy önző, ilyen viselkedés után én se "drukkolnék" neki.
De alapvetően egy szakítás után így érez az ember. Az érzés normális, de azzal ne alázd meg magad, hogy a tudtára adod, hogy téged még felzaklat a dolog.
Ez igaz...csak az a baj, hogy vele terveztem a jövőm. Ő nem volt mindig ilyen. Egyre csak jöttek elő a régi haverok és akkor kezdett visszaesni. És tudom, hogy ő az én hisztijeim miatt méginkább ivott, és méginkább elkezdett a lejtőn lefelé haladni. Hisztiztem, mert nembírtam, hogy a haverok fontosabbak, hisztiztem mert nem tudta a bulikon megtartani a határt a jókedv és a részegség közt, és azért is, mert hanyagolt. És a végén csak én lettem a hibás, amikor kiderültek a dolgai, amiket nekem nem mondott el...a tesója avval vádolt, hogy csakis azért csinált titokban dolgokat, mert félt h megharagszok ha elmondja. De kérdem én, ki örülne ha párja kaszinóba verné el a pénzét, és ha csak olyan haverjai lennének akik drogoznak, drogot árulnak, akikkel csak beszívni lehet....
Neharagudjatok, hogy Titeket traktállak a hülyeségeimmel, de annyira bosszant, és fáj, és zavar ez az egész helyzet....
Egy drogos, alkesz, szerencsejátékos jellem gyenge lúzer.
Neki akkarsz gyereket szülni, vele akkarod leélni az életed, ezt te se gondolod komolyan.
Ne hidd hogy egy ilyen ember valaha is boldog lesz, hiába van barátnője vele se fogja sokáig húzzni. Felesleges porig aláznod magad azzal hogy irogatsz neki.
Biztos nem lenne értelme megírnod neki, és igazából az, hogy neki van barátnője, neked meg nincs még új kapcsolatod nem mutat meg semmit abból, hogy ki szerette jobban a másikat. AZ csak annyit mutat, hogy ő már túllépett a sikertelen kapcsolaton, és keresi a boldogságot.
Neked is ezt kellene tenned. Zárd le magadban, örülj, hogy megszabadultál tőle. Ne magadat okold, bármit is csináltál, az nem adhat okot egy embernek az alkoholizmushoz és a drogokhoz. Ez mindig egyéni döntés. HA olyan rossz volt veled, ki is léphetett volna a kapcsolatból, nem kellett volna drogoznia. De neki ez tetszett és azt választotta helyetted. Innentől kezdve kár is szomorkodnod utána.
A boldogságát ne irigyeld, mert ilyen hozzáállással az se lesz túl hosszú életű neki, neked meg csak az önsajnálatodat erősíti, ha irigykedsz rá. Addig, amíg nem alakítod ki magadban a helyes önértékelést, és nem zárod le a múltat, nem is adsz magadnak esélyt az újabb boldogságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!