Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesz az ember, ha nem tud örülni a másik boldogságának? A lényeg lent.
Figyelt kérdés
Az exemmel több mint 3 és fél évig voltunk együtt...kb egy hónapja szakítottunk...csúnya veszekedés volt, ő sokszor bántott engem, volt hogy fizikailag is volt jele a veszekedéseknek. Hát ez volt a szakíttáskor is, berúgott és ott elszakadt minden kettőnk közt. Azután jött, randalírozott is nálunk, már a rendőröket akartam kihívni...és most új barátnője van...és ez fáj! LENNE ÉRTELME MEGÍRNOM NEKI, HOGY MOSTMÁR LEGALÁBB TUDOM, MELYIKÜNK SZERETTE JOBBAN A MÁSIKAT? Az eszemmel tudom, hogy el kell felejtenem, de annyira nem megy. Egyedül vagyok nélküle, nagyon szerettem. És most szakíttás után én szenvedek (pedig már a kapcsolatban sem bírtam mellette a pia meg a fú miatt) ő pedig boldog:( önző vagyok, mert nem örülök a boldogságának. Ekkora rakás sz@r vagyok....:'(((2010. dec. 19. 22:55
11/11 A kérdező kommentje:
csak borzasztó nehéz...hihetetlen elhinni, hogy pár hete nekem mondta h szeretlek, engem csókolt, most meg...másnak írja a képéhez, h milyen szép, és h csók..bár nekem nem igen szokott írni a képeimhez sem. És fáj, h egy hónap alatt el lehet felejteni engem. Én nem tudtam még túllépni rajta,mert baromira szerettem vagy szeretem.
Letiltottam és kitöröltem az ismerőseim közül, így mostmár megnézni sem tudom a profilját csak ha feloldom a tiltást...de nem fogom. Basszus tegnap óta csak sírok...annyira nem tudom elhinni, h teljesen elvesztettem. 23 vagyok
2010. dec. 20. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!