Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazak azok a kijelentések, amiket a barátom tesz?
Tudom, nem látunk a fejébe, de a következő a helyzet:
a barátom még anno mondta nekem, hogy nem szereti a sminket, illetve a körömlakkot rajtam. Nem szeretné, ha tetoválásom illetve piercingem lenne. Amikor mondtam, hogy műkörmöt akarok, elítélte.
Ugyanakkormeg megtetszett neki egy csaj, akinek műkörme volt, festette magát, piercingje volt(a kapcsolatunk alatt).
Elkezdtem én is festeni magamat, a körmömet, és mostmár nem zavarja, de a piercinggel meg ezekkel nem békél meg.
Egy csomó fiútól hallom, hogy nem szeretik a sminket, stb, mégis ha megtetszik nekik egy lány, azokkal együtt tetszik nekik.
Ezek alapján érdemes adnom a barátom ilyesfajta kijelentéseire?
Amikor megyünk az utcán, akkoris az agyonsminkelt, dekoratív csajokat nézi meg. Nem általánosítani akarok, hanem akkor hagyjam figyelmenkívül ezeket, és valósítsam meg magam?(Nagyon szeretnék tetoválást). Vagy igenis azért figyeljek ezekre?
Hát sajnos kitudja anno mi lett volna azzal a csajjal.
Igen, mostmár engem szeret, de nagy volt az esélye, hogy elhagy azért a lányért, ha máshogy alakultak volna a dolgok.:(
Azért nem tudom, hogy mostmár ezek igazak-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!