Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat ronthat, ha sokszor lát a barátom zsíros hajjal?
Figyelt kérdés
A következő a helyzet: a sűrű mosástól és vasalástól eléggé elgyengült a hajam. Kétnaponta mosom, illetve vasalom.
Amikor átmegyek a barátomhoz, mindig igyekszem a toppon lenni, viszont már a fodrászom is mondta, hogy ez hosszú távon nem jó a hajamnak.
Most elkezdtem "kihúzni" a hajmosást. Nyilván ha valahova megyünk a barátommal(mozi, ebédelni, stb.), akkor megmosom, de ha átmegyek hozzá, akkor igyekszem hanyagolni a hajmosást. A harmadik-negyedik napon már nem bírja ki a hajam, viszont az én hajam régen egy hetet is kibírt, így muszáj kitolnom.
Nagyon sokat ronthat, ha néha zsíros hajjal megyek át hozzá? Nagyon félek, hogy ez ront az összhatáson.
Vagy inkább mossam, fő az igényesség?
2014. okt. 29. 10:27
1/5 anonim válasza:
mond el neki, mi a helyzet, én megérteném :)
2/5 anonim válasza:
nem biztos hogy feltúnő...de ha nagyon zavar akkor mondjuk felkötheted/feltüzheted :)
3/5 CptTomato válasza:
Egyszer a barátnőm nem mosott hajat 3 hétig, akkor tűnt fel.. szerintem egy hosszabb kapcsolatban ez "normális".
4/5 Jázi :) válasza:
Nekem is volt így és Takács Nórától láttam egy jó ötletet. :) Mikor mész valahová és zsíros a hajad, hintőporozd be. Igen attól fehér lesz de ha jól beledörzsölöd és átfésülöd nem fog látszani :) Nekem bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!