Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy bizonyos ok miatt nem hív el a szalagavató afterpartyjára. Aggódnom kellene?
Csak azért nem hív, mert nem akarja hogy részegen lássam :/ De tudom, mert mesélte, hogy mikor iszik akkor kifordul magából, és nem akarom hogy bármit tegyen amire később nem emlékezne :( Nem vagyok bulizós, meg nem szoktam inni, de akkor is jó lenne ott lenni vele, meg minden :(
Tőle megkérdezni nem akarom, mert azt fogja hinni hogy nem bízok benne (pedig csak nem tudom milyen részegen), vagy hogy rá akarom tukmálni magam, mikor nem is akar elhívni. :/
Ez az utolsó alkalom hogy együtt hülyüljön azokkal akikkel évekig szopott.
Nem bírod ki hogy ne tedd tönkre a féltékenykedéseddel?
Ha ennyire nem bízol benne jobb ha már most otthagyod mert fabatkát se ér az egész.
egy egészséges normális kapcsolatban nem jelent gondolt, hogy minden szituációban látjátok egymást. az egy logikusabb indok lenne, ha azt mondaná, hogy úgysem ismered az osztálytársait, nem a te társaságod, ilyenek. Ez tökre meg lehet érteni, engem kifejezetten idegesített, hogy egy csomó osztályon kívüli ember jött, bár azért a (komoly) barátok/ barátnők más kategóriába esnek, ők még szerintem is beleférnek. Az viszont, hogy nem akarja hogy részegen lásd, elég gagyi és szánalmas indok...
és csak zárójelben jegyzem meg, hogy október van és még most jön csak az igazi feketeleves, nem tudom, hogy milyen gőzt kéne kiereszteni....majd júniusban ünnepeljenek inkább ilyen durván, bár a seggrészegre való berúgás mindenképpen gáz, és a legkevésbé sem menő, ráadásul nagyon nagyon egészségkárosító (egy orvostanhallgató)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!