Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy most en vagyok a furi de kivanom a baratom talpat labujjait meg mindent ami ott van nektek is van ilyen kivansagotok a parotok fele?
Nem tom baratnomet kerdeztem es o meg viccesnek talalta jah es nem merem elmondani a baratomnak...
19/L
én a puncival vagyok így
és folyamatosan van ilyen kívánságom
épp most kérdezte valaki, hogy van-e női lábfétis
azt hiszem, ezt a kérdést sikerült megválaszolni
lábfetisiszta vagy
ez ismert jelenség
Én srác vagyok, de ugyanilyen kívánságom volt a exem felé. Ő tudott róla, és néha kényeztetett is a lábával. Eleinte úgy volt, hogy nem mondtam neki, csak látta rajtam, hogy tetszik, mikor a lábával nyúl oda. Aztán egy idő után elmondtam neki, hogy nagyon tetszenek a lábai is, szó szerint felizgatnak, úgyhogy nem volt probléma belőle.
Kicsit ritkább a fordított felállás, ahogy nálatok is van. De szerintem csináld azt, hogy ha csak úgy feküdtök, vagy ejtőztök, akkor megmasszírozod a lábát. Először csak ennyi, aztán legközelebb ugyanez, csak picit simogatod mellé, vagy adsz rá egy puszit. Tehát így szépen lassan, és figyeld hogyan reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!