Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sosem dicsér, emiatt önbizalomhiányom van, és társkeresőkön "keresem" a vigasztalást! Mit tegyek?
Már mindent megtettem hogy felkeltsem az érdeklődését, rengeteget sportolok, fogytam (pedig nem is vagyok dagi), mindig csinálok valamit a hajammal, csinosan öltözködök ha találkozunk, főzök neki... De ő nem olyan típus aki olyanokat mondana hogy "te vagy a leggyönyörűbb a világon", "nagyon csinos vagy", "imádom a hosszú hajad", "elképesztően nézel ki az új ruhádban" (amit direkt miatta vettem..)
Mit tehetnék? :/ :(
társkeresőkön "keresem" a vigasztalást
Azokkal a lányokkal és fiúkkal szúrsz ki, akik tényleg társat keresnek. Nem értem, hogy ilyen viselkedés hogy növelhet önbizalmat.
Vagy leszar teged
Vagy bunko fax
Vagy rossz pasit választottal
Vagy vagy vagy vagy
18f
Szép vagyok (nem egó, mert akkor lenne az ha a legszebbnek titulálnám magam), törődök a külsőmmel és neki szeretnék tetszeni, de úgy nehéz a kedvére tenni ha sosem említi hogy mi tetszik neki rajtam, szerinte milyen hajjal/ruhában vagyok csinos :/
Tudom hogy kiszúrok másokkal, de nem ez a célom, hanem csak az hogy valaki "éreztesse velem" hogy csinosnak tart :( Ő meg olyan dicsérgetős meg romantikus típus, nekem viszont fontos lenne, hiszen én is mindig mondom neki hogy szerintem ő jóképű, vicces,és számomra a legtökéletesebb férfi a világon :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!