Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt kapcsolataim kihatással vannak a mostanira, önbizalomhiányom van. Mit tehetnék ellene?
Sziasztok!
23 éves lány vagyok, túl 2db 2 éves kapcsolaton, mindkét barátom igencsak csúnyán elbánt velem,így az önbizalmam körülbelül egyenlő a nullával. Most van egy 9 hónapos kapcsolatom,nagyon jól megvagyunk a párommal és soha nem tett a bizalmam ellen semmit, de mégsem tudok benne 100%-ig megbízni. Természetesen ezt neki nem mutatom,mert nem tehet arról,mi történt velem a múltban,de biztos érzi,hogy nincs sok önértékelésem... A barátaim, szerelmem mind azt mondják nagyon jó csaj vagyok és igazából valahol én is ezt érzem,főleg a belsőmet tekintve, de mindig azt érzem,túl kevés vagyok,mi van,ha talál jobbat ő is...pedig teljesen más,mint az eddigiek,egyszerűen rosszul vagyok ha elmegy a fiúkkal bulizni,de természetesen magamba fojtom ezt is,mert semmi okom rá. Mivel túrbózhatnám fel az önbizalmamat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!