Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kielégítő magyarázat az egy párkapcsolatban élő fiútól, hogy "önbizalomhiányom volt, azért flörtölgettem más lányokkal"?
2-es :D .
Szerintem amúgy lehet,hogy önbizalom növelés miatt flörtölget az ember. Jólesnek a visszajelzések. De egy pár mellett ez egy nagyon gusztustalan megoldás. Meg addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik.
Mi volt az a flörtölgetés ? A mi kapcsoltunkban is volt olyan mélypont,ahol a páromnak már semmi nem felelt meg,erősen magamban kerestem a hibát, minden önbizalmam és a férfiasságomba vetett hitem a bányászbéka segge alá zuhant. Netes társkereső/közösségi oldalon (badoo) sokat beszélgettem nőkkel ,akiktől megkaptam azt a megerősítést amit a páromtól nem, természetesen az első pillanatban mindig tisztáztam,hogy kapcsolatom van,nem akarok semmi többet - nem akarok találkozni senkivel.
A párom meglátta a beszélgetéseket,persze mérges lett és még derültek ki csúnya dolgok az Ö részéről is,de mostanra a kapcsolatunk maga a megtestesült harmónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!