Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sosem dicsér, emiatt önbizalomhiányom van, és társkeresőkön "keresem" a vigasztalást! Mit tegyek?
Már mindent megtettem hogy felkeltsem az érdeklődését, rengeteget sportolok, fogytam (pedig nem is vagyok dagi), mindig csinálok valamit a hajammal, csinosan öltözködök ha találkozunk, főzök neki... De ő nem olyan típus aki olyanokat mondana hogy "te vagy a leggyönyörűbb a világon", "nagyon csinos vagy", "imádom a hosszú hajad", "elképesztően nézel ki az új ruhádban" (amit direkt miatta vettem..)
Mit tehetnék? :/ :(
akkor mit kérsz?
Tessék, tanács: ne tedd ezt.
igazából nem.
Viszont nem értelek. Evidens volt, h nem szép dolog, amit teszel a társkeresőkkel kapcsolatban, ezt többen le is írták. Ezt majdhogynem kikérted magadnak.
Viszont az, h a kedvesed sosem dicsér, bmit teszel: abban mit tudunk mi segíteni?
Nyilván gondolom, jelezted már ezt neki.
Van ilyen pasi, aki nem dicsérgetős fajta.
Nyilván az is közhely, h az önbizalmad nem ez kellene h meghatározza.
Szóval.
Tud itt bki olyat mondani, amitől jobban érzed magad?
Költőnő, te vagy a kedvencem :)
(8-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!