Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom sosem dicsér, emiatt önbizalomhiányom van, és társkeresőkön "keresem" a vigasztalást! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már mindent megtettem hogy felkeltsem az érdeklődését, rengeteget sportolok, fogytam (pedig nem is vagyok dagi), mindig csinálok valamit a hajammal, csinosan öltözködök ha találkozunk, főzök neki... De ő nem olyan típus aki olyanokat mondana hogy "te vagy a leggyönyörűbb a világon", "nagyon csinos vagy", "imádom a hosszú hajad", "elképesztően nézel ki az új ruhádban" (amit direkt miatta vettem..)

Mit tehetnék? :/ :(

2014. okt. 29. 14:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
de ez nem csak a pasikkal kiszúrás, nagyon sokan az ilyen magadfajták miatt nem regisztrálnak, és így az oldalon a csajoknak kevesebb férfi marad
2014. okt. 30. 13:34
 12/16 Költőnő? ***** válasza:

akkor mit kérsz?

Tessék, tanács: ne tedd ezt.

2014. okt. 30. 13:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Költőnő, te mindig ilyen bunkó vagy?
2014. okt. 30. 14:06
 14/16 Költőnő? ***** válasza:

igazából nem.

Viszont nem értelek. Evidens volt, h nem szép dolog, amit teszel a társkeresőkkel kapcsolatban, ezt többen le is írták. Ezt majdhogynem kikérted magadnak.

Viszont az, h a kedvesed sosem dicsér, bmit teszel: abban mit tudunk mi segíteni?

Nyilván gondolom, jelezted már ezt neki.

Van ilyen pasi, aki nem dicsérgetős fajta.

Nyilván az is közhely, h az önbizalmad nem ez kellene h meghatározza.

Szóval.

Tud itt bki olyat mondani, amitől jobban érzed magad?

2014. okt. 30. 14:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Költőnő, te vagy a kedvencem :)

(8-as voltam)

2014. okt. 30. 15:38
 16/16 Költőnő? ***** válasza:
na. Nem utál mki, ez remek.
2014. okt. 30. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!