Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak a szeretőmre, hogy elhagyja a barinőjét?
7-8 hónapja ismertem meg egy srácot akivel nagyon jóban lettünk elcsattant egy csók és bevallotta hogy fél éve barátnője van, viszont kialakult köztünk egy nagyon szoros kapocs, lefeküdtünk és most két életet él velem és a párjával is, állítja nem tudja nélkülem elképzelni az életét párjával mindig veszekszik
velem akar lenni állítja, de gondolkozik már egy ideje őrlődik
meddig várjak rá? mondjam meg neki hogy döntsön? mondjam azt hogy addig nem lehet köztünk semmi amíg nem dönt? mert így kényelmesen elvan, nincs döntésre kényszerítve
de engem felemészt ez a dolog, mert sok az érzelmem iránta
tudom jelentek neki valamit csak attól tartok nem annyit hogy elhagyja a barinőjét
de ahelyett hogy ócsároltok megmondhatnátok mit mondjak neki pontosan
jól van na :D
nem ócsárollak..ez az igazság
te azt gondolod,hogy jelentesz,igen,de nem úgy ahogy te gondolod:/
mit mondj neki?
akár mondhatod azt hogy döntsön és egy hetet adsz neki
de ahogy levezettem az úgy lesz hidd el,sőt azt is meg merem kockáztatni hogy csak azt mondja hogy szakított,de nem fog és a hátad mögött szintén megcsal
nem értem mit hisztek az ilyenről?
majd csoda történik vagy mi?:D
nem változik meg!
az úgy jó lesz ;)
aztán mond el mi volt,engem érdekel,hogy mit válaszolt
csak tegnap tudtunk talcsizni és sírt nekem hogy adjak még neki időt :S
egy hónapot adtam végül neki hogy elhagyja a barinőjét vagy akkor én hagyom el
hát kezdem érezni, hogy nem lesz eredmény míg nem lépek
de most már megpróbálom megvárni mit ígértem időpont
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!