Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak a szeretőmre, hogy elhagyja a barinőjét?
7-8 hónapja ismertem meg egy srácot akivel nagyon jóban lettünk elcsattant egy csók és bevallotta hogy fél éve barátnője van, viszont kialakult köztünk egy nagyon szoros kapocs, lefeküdtünk és most két életet él velem és a párjával is, állítja nem tudja nélkülem elképzelni az életét párjával mindig veszekszik
velem akar lenni állítja, de gondolkozik már egy ideje őrlődik
meddig várjak rá? mondjam meg neki hogy döntsön? mondjam azt hogy addig nem lehet köztünk semmi amíg nem dönt? mert így kényelmesen elvan, nincs döntésre kényszerítve
de engem felemészt ez a dolog, mert sok az érzelmem iránta
Az a helyzet, hogy beálltál az ostoba, buta nők táborába.
A pasi most fogadok, hogy nem fogja elhagyni a párját, majd kitalál inkább mindenféle kamu szöveget, hogy húzza az időt, aztán inkább keres magának egy másik dugnivaló libát, aki nem követelőzik......ez tökéletes állapot neki, 2 nő, és mindent megkap amire vágyik, ha nem az egyiktől akkor a másiktól :)
nem szexre jött csak, mert minden másban is segít akármi történik egyből ugrik, nem tehetek róla hogy így alakult
tudom hogy nem szép dolog, de nem ilyen válaszokra vagyok kíváncsi
szívem mondja elhagyja eszem hogy nem legalábbis nem belátható időn belül
milyen lépést tegyek? hogy közöljem vele? ez érdekelt volna
tipikus kis naiv csaj vagy:D
bocs hogy kiröhöglek,de te még hiszel a mesékben??
soha nem hagyja el miattad a barátnőjét
miért tenné? hisz most van két csaj akivel szexelhet és mikor melyikhez van kedve úgy rendezi a dolgait
a barátnőjét meg jól átveri
ha meg elhagyja érted akkor meg te leszel a barátnője majd veled fogja ugyan ezt csinálni,vagyis megcsal a hátad mögött,mert miért ne csalna,verne át ha egyszer nem jelentesz neki semmit?
na ez a jövőd vele :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!