Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetnék egy barátnőt?
Figyelt kérdés
14/F még sosem volt barátnőm, de az összes haveromnak már volt vagy van... segítsetek tippekkel...2010. jan. 25. 09:46
2/12 anonim válasza:
ismerkedj, beszélgess. és semmiképp se amiatt akarj barátnőt, mert a többieknek már van. ha csak 18 éves korodban jön össze, akkor 18 éves korodban jön össze. erőltetni ilyen téren semmit nem szabad. idővel magától alakul, ahogy te is alakulsz és önmagad adod.
4/12 anonim válasza:
Szerintem még ráérsz:) egyáltalán tetszik valaki?:) Ha igen, akkor menj oda hozzá a suliban beszélgetni, vedd fel msnre ott is beszélgessetek (de élőben többet mert az msn szart se ér :) ) Aztán pedig majd kialakul:) De hidd el ráérsz még vele :))
5/12 thedani válasza:
Miért kezd el 14 évesen nyavajogni egy fiú hogy sosem volt még barátnője? Nekem 21 évesen volt az első és nem zavart hogy az összes barátomnak már rég van, mert amikor eljön az idő akkor jön el az idő. Minek mindent siettetni, mert csak azt látod hogy más hogy csinálja. Azt mondom, hogy ha még 19 évesen sem lesz barátnőd akkor regisztrálj egy társkereső oldalra, vagy járj diszkóba, vagy ismerkedj a villamoson (szemezgess az összes csajjal és aki viszonozza arra rá is indulhatsz egyből), de 14 évesen ne ez legyen a legnagyobb problémád.
6/12 anonim válasza:
10:14 Nem mindenki törődik bele abba, hogy nyomorék...
7/12 A kérdező kommentje:
köszi srácok a NORMÁLIS válaszokat és várni fogok :)
2010. jan. 25. 10:26
10/12 anonim válasza:
Ha helyes és kedves vagy én szívesen járok veled:D
Am viccet félre téve szerintem is ráérsz még,van akinek előbb van akinek később jönnek össze a dolgok.Ne zavarjon h a haverjaidnak már van csajuk.Élvezd az életet ennyi.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!