Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben, mit gondoltok a helyzetemről?
8hónapja vagyok együtt a párommal. A kapcsolatunk nem teljesen felhőtlen, sokat veszekszünk, sok a nézeteltérés, de van amikor minden szuper. Szeretem őt és szeretek is vele lenni, én pedig a világot, az egész életet jelentem neki, mindent megtenne értem, soha nem szeretett még így senki.. de megismertem nemrég egy másik srácot, aki nagyon megmozgatja a fantáziámat és szerintem én is tetszem neki, szoktunk beszélgetni, de nem mer lépni, amiatt mert barátom van. Soha nem csalnám meg a páromat, mégis azt érzem hogy szeretnék közelebb kerülni ehhez a fiúhoz. Szakítani nem akarok, félek hogy két szék között a földre ülnék és nagyon megbánnám a dolgot. Normális véleményekre vagyok kíváncsi csak!
22/L
Hát ez egy nagyon érdekes helyzet, de egyben nagyon tipikus, gyakori is. Én meg tudom érteni, hogy van olyan helyzet, amikor valaki nemcsak egy személyhez vonzódik egy időben.
Nehéz ez a dolog, hát, ha nincs nagy lelkiismeret furdalásod, akkor megpróbálhatsz valahogy közeledni a másik fiúhoz, mert egyébként ott fog motoszkálni benned ez a gondolat, hogy milyen jó lenne a másikkal is találkozgatni, annak ellenére, hogy kapcsolatban vagy. De szerintem a titokban tartással lehetnek problémák a későbbiekben, és ez további kavarodásokhoz vezethet. Ha tehát nem gyötör nagyon a lelkiismeret, akkor ahogy írtam, valahogy közeledjél a másikhoz. De mintha ez arra utalna, hogy nem működik rendesen a kapcsolatod, ha megismerkedsz mással is, bár nem tudom, hogy hol ismerkedtél meg, mert az sem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!