Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontosabb a foci, mint a barátnöje?
A barátommal 3 éve vagyunk együtt,és ha foci van engem hanyagol.mit tegyek ? Már kezd idegesíteni.
21/L
"3 lehetőség van:
-Azért fontosabb a foci, mert úgy bánsz Vele, hogy inkább focizik, mint hogy Veled van..
-Azért, mert jövője is múlhat ezen.
-Azért, mert nem szeret már annyira mint régen..."
Szerintem van egy negyedik lehetőség is. Hobbi mint nekem is. Nem vagyok profi, a nagykaput nem találom el néha, de ettől függetlenül szeretem csinálni, nézni is. El kell tudni fogadni, hogy érdekli más is nem csak te. Kell hogy legyen valami ami leköti, ha nincs veled.
Utolsónak van igaza. Ha te nem élvezed a focit akkor találj ki magadnak vmit amikor ő meccset néz.
És mindenképp kerüld a "mi a fontosabb a foci vagy én?" típusú kérdéseket. Ez marhaság. Képzeld magad a helyébe, biztos van neked is olyan dolog amit szeretsz és amiről képtelen lennél lemondani, és valaki aki ráadásul állítólag szeret is le akarna róla szoktatni. Ha szereted elfogadod így ha meg nem tudod elfogadni akkor szakíts.
Én amúgy lány vagyok és én is fociztam sokáig, ma már csak néha nézek meccseket a TV-ben de el nem tudnám képzelni h bárki kedvéért lemondjak róla teljesen.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!