Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon fontosabb neki a foci mint én?
Fiúknak olyan a foci, mint lányoknak a bevásárlás, szerintem. Mondjuk sms-t írhatott volna még akkor, amikor hazajött.
L, 18
Neki fontos a foci is..szerintem ezen ne sértődj be.Én lány vagyok,de hidd el én ki nem hagynék egy foci meccset se semmiért se:)
16/L
Szia!
Hát..a barátodtól elég bunkó dolog, hogy nem szólt,csak másnap.. Az én barátom is focizik..többször megy ki külföldre,csak hétvégén találkozunk,mert benn az akadémián lakik. Nem egyszer csődbe ment a hétvége is mert külföldre vitték focizni vagy több napra ment meccsre. Az elején sokat sírtam miatta,de rájöttem hogy büszkének kell lennem rá,hogy a barátom nem egy senki,és viszi valamire,neki ez az élete,a céja. Lehet ebből fog megélni..Olyan,mint nekem a tanulás. Attól még engem is szeret:)Egyre több meccsére járok ki és kezdem megszeretni az egészet..csak pozitív felfogás kérdése:) Járjon neked is ez a fejedben mikor nehéz!:) Remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!