Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak időt neki?
Huhh, nem egyszerű...
Ugyanis ha valóban a működéséhez kellenek a szerek melletted, de nélküled le tud állni, akkor ennek valami oka van. És ha ennek nem ástok a mélyére, ha a szünet után újra együtt lesztek, újból előjön a probléma.
Én a helyedben megpróbálnám feltárni az ivás valódi okát, és azt orvosolni, ha lehet. Ha nem lehet, akkor meg ne legyen szünet (a fent leírtak miatt), hanem inkább engedd el!
Kedves kérdező sajnos éppen én is ezt akartam a témához írni: Ez tipikus alkoholista szöveg.
A szerelméért nem volt képes vissza fogni az ivászatot, hanem még inkább rá akarja fogni, hogy miatta van? Nevetséges és sértő.
Ilyen ember mellett nem látom sok esélyét egy szép és boldog jövőnek. Helyedben? Szakítanék és keresnék egy rendes lányt, akinek nem kell az alkohol a "működéshez".
Ráadásul mivel más is van a háttérben, mivel szereket írtál többes számban. Így gondolom nem csak az alkohollal van probléma. Keress mást.
Felnőtt emberen nem tudsz segíteni ha ő maga nem akarja, hacsak nem szerzel gyámságot felette. De azt ő akkor sem segítségként értékelné, hanem az életébe beleavatkozásképpen.
Míg saját magától rá nem ébred, hogy nem jó az amit csinál és saját magától nem akar ezen változtatni, addig reménytelen.
De próbálkozni próbálkozhatsz, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!