Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek vele ha ilyen félénk? Adjak neki még időt?
Figyelt kérdés
Összejöttem az osztálytársammal,de olyan félénk.. Még puszit se mer adni látszik rajta..Mindig is félénk volt,de gondoltam feloldódik vagy nem tudom..2013. okt. 1. 20:43
1/7 anonim válasza:
Nyugi én is ilyen voltam, aztán mára minden oké. Kell egy kis idő!
2/7 anonim válasza:
Majd feloldódik, gondolom eddig még nem igen volt rá alkalma és új neki.
3/7 A kérdező kommentje:
De szünetekbe is folyton került. Vagy nem tudom órákon láttam csak..
2013. okt. 1. 20:45
4/7 anonim válasza:
Lehet neki van annyi esze, hogy nem akar összejönni az osztálytársával.
5/7 anonim válasza:
Próbálj vele beszélni privátban, mikor a többiek nincsennek ott, lehet ez a problema...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!