Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Moncsy21 kérdése:
Keressem vagy adjak neki időt? Bővebben lennt SOS
Figyelt kérdés
hétfő óta randzigatok egy sráccal vagyis hát eddig minden nap taliztunk ha épp nem vagyunk együtt akk fbon lógunk már mondott ilyen klisének illő dolgokat hogy "megfogtam" hogy minden nap látnia kell és ha nem lát akk hiányzom neki meg hogy kellek neki, verseket küld meg ilyenek..szóval eddig minden jól alakult aztán ma irt hogy az apja nagyon lebetegedett éjjel be kellett vinnie az ügyeltre, napközben egy puszira taliztunk(kilógott melóhelyéről) és melo után is átugrott egy puszira de én nem voltam túl feldobott hogy nem tud velem lenni amitől ő elmondása szerint megijedt már hogy ilyen vagyok..utólag belátom hogy írtó hülyén viselkedtem de félek hogy mindent végleg elrontottam...egy ilyen szitut helyre lehet valahogy hozni?keressem vagy adjak neki időt? fél órája indult el haza.... segítsetek :(2014. szept. 24. 16:57
1/21 anonim válasza:
Rinyagép vagy nagyon, 1 óra múlva már pont le fogja szarni.
2/21 anonim válasza:
Hívd fel te dilis! Ha az apaja tök beteg ne várd már hogy veled legyen! Ez is tök sok hogy 2x is átmenet!
3/21 anonim válasza:
Minek keresed? Akkor azt hiszi, hogy odavagy érte...:P Sztem várjál még vele
4/21 anonim válasza:
Hívd csak fel nyugodtan, és
1., érdeklődj a beteg édesapja iránt
2., kérj elnézést a délelőtti duzzogásodért
Kizártnak tartom, hogy bármit is elrontottál volna.
Arra azért felhívnám a figyelmed, hogy gyakran ne viselkedj úgy, a legtöbb pasi hosszútávon nem szereti a duzzogó, sértődékeny lányokat.
5/21 A kérdező kommentje:
hát nem vette fel szóval megírtam neki smsbe amire pár perc után irt is vissza hogy : "nincs semmi,jó légy,puszi" ez most akkor jó?
2014. szept. 24. 17:30
7/21 anonim válasza:
Igen, jelenleg megnyugodhatsz, de Damoklész kardja még ezután is a fejed felett lebegni, ha mindig felhúzod az orrod, ha nem az történik, amit Te akarsz.
A legtöbb pasi az ilyen lánytól/nőtől fejvesztve menekül. :)
8/21 A kérdező kommentje:
szóval ha a jövőbe nem hisztizek akkor még akár happy end is lehet belőle?
2014. szept. 24. 17:49
9/21 anonim válasza:
Igen, akár még az is lehet! :)
De azt soha ne feledd, hogy Te is bármikor, bármelyik pillanatban kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor nem a barátoddal való találkozást választod, és az Neked se esne jól, ha éppen azért megorrolna Rád.
10/21 A kérdező kommentje:
igazad van de jelenleg nekem elég az is ha még kapok lehetőséget rendbe hozni a dolgokat de bízom benne hogy ha nem akarna többet látni akkor nem így reagált volna, vagy rosszul látom?
2014. szept. 24. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!