Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Moncsy21 kérdése:

Keressem vagy adjak neki időt? Bővebben lennt SOS

Figyelt kérdés
hétfő óta randzigatok egy sráccal vagyis hát eddig minden nap taliztunk ha épp nem vagyunk együtt akk fbon lógunk már mondott ilyen klisének illő dolgokat hogy "megfogtam" hogy minden nap látnia kell és ha nem lát akk hiányzom neki meg hogy kellek neki, verseket küld meg ilyenek..szóval eddig minden jól alakult aztán ma irt hogy az apja nagyon lebetegedett éjjel be kellett vinnie az ügyeltre, napközben egy puszira taliztunk(kilógott melóhelyéről) és melo után is átugrott egy puszira de én nem voltam túl feldobott hogy nem tud velem lenni amitől ő elmondása szerint megijedt már hogy ilyen vagyok..utólag belátom hogy írtó hülyén viselkedtem de félek hogy mindent végleg elrontottam...egy ilyen szitut helyre lehet valahogy hozni?keressem vagy adjak neki időt? fél órája indult el haza.... segítsetek :(
2014. szept. 24. 16:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Könyörgöm fejezd már be. Most más dolga volt, nem kell ekkora hisztit kiverni emiatt.
2014. szept. 24. 18:05
 12/21 A kérdező kommentje:
kedves uccso itt most nem erről van szó én is rá jöttem hogy hülye voltam és túlspiláztam de az a fontos most számomra hogy tényleg mindent végleg elszurtam e avagy sem..ennnyi..
2014. szept. 24. 18:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Még nem , na puszi
2014. szept. 24. 18:10
 14/21 anonim ***** válasza:

Ne félj, van egy olyan érzésem, hogy újra szeretne látni. :)

Ha viszont Te szeretnéd siettetni a találkát, akkor látogasd csak meg Őt is, és a BETEG ÉDESAPJÁT! :)

Légy nyugodt, a barátodnak NAGYON JÓL FOG ESNI ha megtudja, hogy aggódsz az édesapjáért. :)

2014. szept. 24. 18:12
 15/21 A kérdező kommentje:
nem szeretném siettetni mert ő mindig azt mondja nem akar siettetni semmit nehogy rá unjak meg nehogy azt higgyem a sexre megy...plusz ha a tegnapi 5perces talit is be veszem mikor meglépett melóból egy puszira akkor is csak a 4. randink volt
2014. szept. 24. 18:15
 16/21 anonim ***** válasza:
A leírtak szerint fontos vagy Neki, és ha jól sejtem, akkor a délelőtti "botlásodért" egyenlőre még nem fog megbüntetni. :)
2014. szept. 24. 18:23
 17/21 A kérdező kommentje:
hát azt mondja hogy fontos lettem neki meg hogy olyan lett mint egy rossz tini és ha nem vagyok vele akkor üresnek érzi magát még verset is írt nekem ráadásul mindkét nap elmentünk vmerre ahol olyan ajándékkal lepett meg amit korábban mondtam neki hogy szeretek...
2014. szept. 24. 18:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Az ajándékából kiderül figyel Rád, de ez a figyelem soha ne legyen egyirányú.

Ha sokat jelent Neked és őszintén szereted Őt, akkor mindig figyeld a hangulatát, és érezd át a gondjait, bánatát.

2014. szept. 24. 18:45
 19/21 A kérdező kommentje:
igazad van figyelmesebbnek kell lennem.
2014. szept. 24. 19:02
 20/21 anonim ***** válasza:

Igyál meg egy bögre teát és nyugodjál le! Valószínűleg nem utál, ha olyat írt, hogy "nincs semmi,jó légy,puszi", de idővel úgyis kiderül.

"igazad van figyelmesebbnek kell lennem."

Nem bántásból, de tényleg nyugodtabbnak kellene lenned és el kellene kezdened az agyaddal gondolkodni, mert most olyan vagy mint egy szerelmes kiskamasz, és ebből semmi jó nem sül ki. Ebbe a figyelmesség is beletartozik, az, hogy nem hisztizel (ezerféleképp meg lehet oldani a problémáitokat), de az is, hogy 4 randi után még nem a happy endet tervezed, mert még bármi közbejöhet.

2014. szept. 24. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!