Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelmes vagyok az egyik barátnőmbe. 13/L
13 éves lány vagyok, bele Szerettem az egyik barátnőmbe nemtudom hogy ő vonzódik-e a saját neméhez, ezért nem is nagyon mernék kezdeményezni. A szemkontaktus mindig megvan. Sokszor megölel, (tudom hogy ez alap egy jó barátságba) de én többnek érzem, mint egy baráti ölelés. Nemtudom hogy közeledjek, vagy mit tehetnék, igen a szexualitásom bi... Senki se tudja rólam, szóval így nehéz egy kicsit.:s Nincs akitől segítséget kérhetnék, felvállalni sem merem. Flörtölgetni szoktam vele. Na mindegy ha valakinek van valami tanácsa kérem jelezzen.
Köszönöm.! :)
Szerintem is várj vele, lehet ez kíváncsiság is:)) 13 évesen én leszbinek hittem magam. Nem érdekeltek a fiúk, nem éreztem semmit egy helyes fiú, vagy szép férfitest látványától, csak a lányokat figyeltem az utcán is. Ma már csak a srácok indítanak be, a víz lever egy dögös srác látványától, vagy ha pasihangot hallok :D a csajok meg minimálisan sem hoznak már lázba.
Sokat változhat ez még, bár sztem annyira már nem vagy gyerek, de ne félj ettől:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!