Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Szerelmes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerelmes vagyok az egyik barátnőmbe. 13/L

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, bele Szerettem az egyik barátnőmbe nemtudom hogy ő vonzódik-e a saját neméhez, ezért nem is nagyon mernék kezdeményezni. A szemkontaktus mindig megvan. Sokszor megölel, (tudom hogy ez alap egy jó barátságba) de én többnek érzem, mint egy baráti ölelés. Nemtudom hogy közeledjek, vagy mit tehetnék, igen a szexualitásom bi... Senki se tudja rólam, szóval így nehéz egy kicsit.:s Nincs akitől segítséget kérhetnék, felvállalni sem merem. Flörtölgetni szoktam vele. Na mindegy ha valakinek van valami tanácsa kérem jelezzen.

Köszönöm.! :)

2014. okt. 17. 16:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Szabina te vagy az?
2014. nov. 30. 18:54
 22/29 A kérdező kommentje:
Dehogy is, nem az a nevem, de oké.xd
2014. dec. 8. 23:13
 23/29 anonim ***** válasza:
ennyi idősen nekem is volt ilyen de ez megváltozott szerintem hagyd ezt a te korodban ezek csak a hormonok, egykor így voltam de kb 3 év múlva el sem tudtam volna képzelni!
2014. dec. 8. 23:21
 24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ezt leírtad, csak sajnos már évek óta vonzódom az azonos nememhez is.. eddig nem tarthat szerintem.
2014. dec. 10. 21:00
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
nekem kb 3-4 évig tartott de nem foglalkoztam vele meg akkoriban nem volt ennyire téma ez de már nincs ilyen, szerintem jobb ha minimum 18 éves korodig hanyagolod ha akkor is ez van már elég érett leszel hogy kezeld a helyzetet.
2014. dec. 10. 22:20
 26/29 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha tudnék ellene tenni valamit.. már nem bírom. Tényleg nagyon szeretem.. és napról napra jobban fáj a szívem..:(
2014. dec. 11. 18:35
 27/29 anonim válasza:
en is pont igy vagyok vele csak mi mar csokoloztunk! :(
2014. dec. 22. 18:47
 28/29 A kérdező kommentje:
Hát akkor neked valamivel jobb, hisz tudod hogy ő is vonzódik az azonos neméhez, nem?:D Én még ezt se tudom róla..:o
2014. dec. 22. 23:12
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is várj vele, lehet ez kíváncsiság is:)) 13 évesen én leszbinek hittem magam. Nem érdekeltek a fiúk, nem éreztem semmit egy helyes fiú, vagy szép férfitest látványától, csak a lányokat figyeltem az utcán is. Ma már csak a srácok indítanak be, a víz lever egy dögös srác látványától, vagy ha pasihangot hallok :D a csajok meg minimálisan sem hoznak már lázba.

Sokat változhat ez még, bár sztem annyira már nem vagy gyerek, de ne félj ettől:)

2015. jan. 8. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!