Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a volt barátnőmbe aki tudom hogy undorító módon megcsalt engem. Most hiába tudom ésszel hogy egy ribi nem tudok mit kezdeni az érzéseimmel. Ti voltatok igy? Mi segített?
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 17:30
1/5 anonim válasza:
Közhely, de elmúlik.:) Tedd a dolgod, ez pedig majd lassan csak egy halvány emlék lesz.
2/5 Moszuke válasza:
nekem a kibeszélés sokat segített.
foglalkozz magaddal. találd meg önmagad, ne a múltba akarj csimpaszkodni arra már ráfáztál.
önmagában még egy ember sem csalódott. magadra nyugodtan támaszkodhtasz
3/5 anonim válasza:
Ez természetes. Az erős érzelmek nem múlnak el egyik napról a másikra. Viszont most keletkezett egy olyan törés a kapcsolatotokban, amely lehetetlenné teszi annak folytatását. Időre van szükséged ahhoz, hogy a benned dúló érzések lecsillapodjanak és elmúljanak. Ehhez nincs semmilyen rövidített út.
4/5 anonim válasza:
Addig érzed ezt még nem találsz olyan lányt akibe ujra szerelmes leszel, ne rögzödj ehhez az eszmédhez, mert aki nem szeret viszont az csak kinevet, kihasznál. Ha eltelik egy kis idő, találsz másik barátnőd, te leszel a legjobban kiakadva, hogy érezhetted ezt annak idején. Lényeg probáld elfelejteni,járj sportolni, bulikba, ismerkedj. Semmi esetre se menj vissza ahhoz a lányhoz aki 1x már becsapott, annak csak tartalék vagy..
5/5 anonim válasza:
Sajnos tudom mit érzel, amikor egy fülbevaló után szaladgáltam amit Valentin napra szántam neki, pont akkor csalt meg amit egy üzenetben közölt velem. Pedig állítólag mindent meg adtam neki, meg bánja is nagyon a dolgot, ennek ellenére megbocsájtanék, de azt mondja nem tud a szemem elé kerülni a történtek miatt. A hétvégén el fogom küldeni a barátnőjével a fülbevalót mert azt neki szántam, pedig szívesen megnéztem volna az arcát mikor meglátja. Szóval kitartást neked! Nem vagy egyedül ebben a lehetetlen szar helyzetben. 33/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!