Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem vagyok szerelmes a barátnőmbe?
1 hónapja ismerjük egymast,1 hete vagyunk együtt,ő az első baratnőm.
Tetszik is,kívánom is valamennyire,kedvelem,hianyzik de egyaltalan nem érzem hogy szerelmes lennék belé..csak jólesik hogy van valaki aki erdeklődik irantam,és szeret.
Sajnos csendes vagyok és atlagos,szóval mast nehezen találnék,ezért is ragaszkodom hozza.
Kialakulhat még szerelem?
18/F
még kialakulhat, de ha mégsem fog, akkor szakítsatok
nem lenne tisztességes csak azért vele maradni, mert nehezen találnál mást
Kialakulhat.
Sőt én voltam úgy együtt pasival 3 évig hogy egyáltalán nem voltam szerelmes. Csak szerettem valamilyen szinten és ragaszkodtam hozzá. Nem mondhatnám hogy rossz kapcsolat volt. Sőt. Ha találkoztunk tök jól elvoltunk, ha meg nem lehettünk együtt elfoglaltam magam és nem foglalkoztam vele .
Most mondhatni halálosan szerelmes vagyok, és kb. minden percben úgy érzem hogy messemmisülök ha nem lehetek vele. Megöl a hiánya, folyton görcsöl a hasam. Nagyon szarul vagyok már. :(
Nem akarom hitetgetni és mardos az érzés hogy ez így nem helyes..de remélem hogy még kialakul az érzés.
Ha szakítok vele akkor ki tudja meddig nem lesz megint senkim
1. Még simán kialakulhat a szerelem.
2. Sajnálatból soha senkivel ne maradj!
3. Azért ne tarts fent egy párkapcsolatot mert félsz az egyedülléttől!
Szedd össze magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!