Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak? Infók lent.

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy van barátom lassan egy éve. Ő 26 éves, Én 17. Minden tekintetben nekem ő az első. Mostanában olyan mint aki megbolondult. Azzal kezdődött az egész hogy egy közös barátunk elmondta nekem hogy szerinte figyeljek jobban a pasimra mert valami nincs rendben. Mikor rákérdeztem a konkrétumokra nem mondott semmit. Ez szöget ütött a fejembe és elkezdtem kicsit nyomozgatni (tudom hogy nagyon csúnya dolog, de egyszerűen nem hagyott nyuogodni), és felfedeztem hogy van egy csaj itt nem messze tőlünk egy kisvárosban akivel már fél éve szórakozgat. Rákérdeztem természetesen tagadta. Azt mondta ha nem hiszem el keressük meg a csajt és kérdezzük meg. A csaj is azt mondta hogy nem igaz és hogy nem is ismeri a pasimat. Ez a dolog itt be is fejeződött, többet nem szóltam érte. Mostanában meg nem tudom mi baja, munka után mindig hozzám jön föl, és ha nincs neki kaja csinálva akkor elkezd veszekedni velem hogy miért nem csináltam neki kaját, mikor ő milyen sokat dolgozik azért hogy nyáron nyaralni tudjunk menni, meg hogy a kocsit megtankolja. Az is a baja hogyha leviszem a kutyát az udvarra hogy ne piszkoljon be. Szerinte ezzel is kettőnktől veszem el az időt. Tudom nagyon jól hogy én sem vagyok tökéletes de ezt már tényleg nem bírom. Nem vagyok a felesége hogy mire ő hazaér munkából minden nap főtt kaja legyen. Örülök ha suliból hazaesek, pihenek kicsit, aztán tanulok. Egyébként is a szüleivel lakik, munka után miért nem egyből oda megy és kér enni az anyjától?! Az a nagy gáz hogy úgy érzem szeretem őt, és mikor normálisan akkor nagyon jó vele. Szerintetek mit csináljak? Szakítsak? Megbeszélni nem lehet vele semmit, próbáltam már, és mindig arra lyukadunk ki hogy Én vagyok a hibás. Aztán még nekem van bűntudatom :S Mit csináljak?
2010. jan. 24. 10:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez egy barom. Nemhogy örülne, hogy szereted őt. De ha már egy 17 éves kiscsajtól minden nap kaját vár el, mi lesz ha mondjuk össze házasodtok? Agyonver, ha nem lesz megmelegítve neki az étel?? Utálom az ilyen "embereket". 22/L
2010. jan. 24. 11:02
 2/11 anonim ***** válasza:

amit leírtál én abból azt következtetem ki, hogy úgy viselkedik veled mint ha a felesége lennél...de még csak 17 éves vagy...tanulnod kell és még elvárja, hogy főzzél minden nap..pff

sztem megkéne vele beszélned, hogy tanulnom kell ez nekem fontos és amikor van időm csinálok neked kaját vagy vmi ilyesmi...

mert ez igy nem jó

2010. jan. 24. 11:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha nem lehet vele megbeszélni semmit, akkor tényleg nem elhanyagolható lehetőség a szakítás. Hisz ha együtt fogtok élni, mert eljut odáig a kapcsolatotok, akkor rengeteg problémátok lesz, amikhez elengedhetetlen a beszélgetés és hogy nyugodtan le tudjatok ülni és higgadtan meg tudjátok oldani ezeket a gondokat. De az is lehet, hogy csak nehéz időszaka van, nem tudom mióta áll fenn ez a helyzet veletek :S Az előzményekből kiindulva az is lehet, hogy el akarja terelni valamiről a figyelmedet. de sajnos ez így semmiképp nemmegoldható beszélgetés nélkül :S
2010. jan. 24. 11:04
 4/11 anonim ***** válasza:
egyetértek az első hozzaszólóval.nem normális...te nem vagy a felesége és meg csak nagykorú sem vagy,nem várhat el tőled semmit.mondd meg neki,hogy ne várjon el tőled olyan dolgokat amiket nem szoktál csinálni,és mindenképp mondd meg neki,hogy vegye mar eszre,hogy csak 17 éves vagy.
2010. jan. 24. 11:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Rengetegszer próbáltam már megbeszélni vele, de egyszer az a válasz hogy hagyjam már békén a hülyeségeimmel mert ő fáradt, vagy leülünk beszélgetni és elkezdünk vitatkozni, vagy arra jutunk hogy Én vagyok a hibás, és utána Én érzel szarul magam :S Hát ez kb 3-4 hónapja kezdődött el. Azelőtt volt ez a csajos dolog, előtte minden tök jó volt :(
2010. jan. 24. 11:09
 6/11 anonim ***** válasza:
akkor szerintem ideje pontot tenni a dolog végére =/
2010. jan. 24. 11:53
 7/11 anonim ***** válasza:
miért nem laksz otthon, mit gondoltál, majd nem fogja elvárni, h moss, főzz, takarits, meg stb.??
2010. jan. 24. 15:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Én otthon lakom az édesanyámmal. Ő is a szüleivel lakik, csak munka után mindig hozzám jön, és úgy megy haza.
2010. jan. 24. 18:15
 9/11 anonim válasza:

talalj ki valamit h foglalt vagy es ma nm leszek ithon, kel vasaroljak meg ilyesmi.es mond meg neki h talalkozunk este mikor en is hazaerek.hogy munkabol ne hozzad menjen hanem az anyahoz>

19/F

2010. jan. 30. 09:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ezeket a dolgokat azért csinálja, hogy szakíts vele. Nagyon úgy tűnik, mintha direkt csinálná a dolgait, hogy egyszerűen megutáld őt. És az, hogy mindenért téged hibáztat..háát....én a helyedben szakítanék vele minél hamarabb. Ha már most ilyen, mi lesz később ??

Hidd el, sokkal jobbat érdemelsz.

És mé nem megy haza enni.......még néha elmegy, de hogy mindennap, ez egy picit pofátlan dolog sztem.

2010. jan. 30. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!