Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret igazán? Mért csinálta ezt?
Nem akar elvenni Téged.. Gondolkozz el ezen, de komolyan.
Kell ez Neked? Aki egyszer megtette megfogja máskor is ezt garantálom Neked!
21 éves vagy! Biztos sokan tartottak már hegyi beszédet erről, de hallgass rájuk. Nem akar feleségül venni, ezért vannak az olcsó kifogások. Úgyis válás lenne a vége.
Egyáltalán nem menő 21 évesen férjhez menni, ha csak ezért mennél bele.
Te miért erőlteted? De komolyan, mi változik a papiroddal a kezedben?
Ezzel nem tudod magadhoz láncolni, csak azt hiszed!
Nekem sokkal jobban esne ha a párom is akarná, igazán, nem úgy kéne ráerőszakolni.
szerintem nem kellesz neki, hogy őszinte legyek.
jó az, hogy vagy neki így otthon, takarítasz utána, mosol rá, főzöl, van állandó szexpartner..
DE sajna ennyi. ha már meg is csalt egyszer..
csak egyszerűen "hasznos" vagy számára, ezért akar megtartani a házasságosdival, de nem gondolja komolyan.
Te pedig nagyon oda vagy érte gondolom, ha megbocsájtottad, hogy megcsalt, mindent megteszel érte.
alapvetően, ha igazán szeretek valakit, azt soha nem tudnám megcsalni.
két választásod van:
1. marad így, és reménykedsz, hogy kellesz neki
2. közlöd vele, hogy Te most elmész, és ha kellesz neki, akkor harcoljon, mert neked eleged van.
személy szerint én a másodikat javasolnám. szerintem csak kihasznál. sajnálom. :|
hát nem lehet egyszerű neked. Nyilván nem a józan eszed miatt szereted,hanem szívedből,ha meg is csalt .
Kérdezd meg tőle,hogy mire gondol,hogy 3 hónap múlva milyen szempontból lennétek jobban összecsiszolódva ?
Te vagy olyan,amilyen,akkor 3 hónap múlva is ilyen leszel..oké ,változik az ember , de ne változtatni akarjon. Meg hogy jönne ki a dolog,hogy 3 hónap múlva úgy találná,még mindig nem vagytok összecsiszolódva.
Valahogyan mondd el neki,tudasd vele,hogy neked ennél többet ér esküvő,egy álom számodra ..és ő nem játszhat vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!