Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért féltékeny még mindig?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért féltékeny még mindig? Szeret még vagy nem? De ha igen mért csinálta ezt velem? Akar még engem vagy tőlem valMért féltékeny még mindig? Szeret még vagy nem? De ha igen mért csinálta ezt velem? Akar még engem vagy tőlem valamit?

Figyelt kérdés
"Összejöttem" egyik osztálytársammal de cska titokban voltunk együtt. Egyik hétvégén smárolt egy csajjal aki odajár a suliba összeis jöttek. Ezt tudatta velem és én mondtam neki h jó akor velem itt befejezte mert én nem akarok második lenni. Amikor együtt voltunk mondta nekem h szeret meg h ezt még senkinek sem mondta ki csak nekem. A fiú padtársam is és a mási oldalamon meg barátnőm ül na szóval ma elkezdtem a csajnak ecsetelni h lehet a volt volt pasimmal megint kialakul valami, errre a csávó megfogta magát és elült, egész nap flegmázott velem. Megkérdeztem mi baaja és mondta h örül h ilyen gyorsan túl estem rajta h már van másik csávóm, de amikor ő neki lett előbb csaja és miatta lett ketőnk közt vége mindennek. Bepukkadt de nem gyengén... és nemértem mért ilyen :/
2010. febr. 24. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyenek ezek a gyerek szerelmek. Nem tudom megmondani akar-e tőled még valamit, de az biztos, hogy a féltékenység később hal meg, mint a szerelem, szóval lehet, hogy ennyi a gond, de szerintem talán még akarhat, de jól gondold meg te is akarod-e, hogy még egyszer más lány társaságát keresse, miközben van barátnője.
2010. febr. 24. 20:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Félreértett valamit.

Te róla beszéltél közbe meg azt hitte hogy nem.

Én is voltam már ilyen pácba:/

Szóval tudom milyen.

De remélem meg tudod oldani.:)

2010. okt. 8. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!