Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliból csinálta, vagy szeret? Van egy fiú akivel fél éve szakítottunk, (közös megegyezés alapján), de azóta is szeretem. ..
Figyelt kérdés
Bocsi, de kicsit hosszú lesz. Van egy fiú akivel fél éve szakítottunk, (közös megegyezés alapján), de azóta is szeretem. Voltunk nemrég egy szórakozóhelyen ahova jött az egyik barátnőm meg az ő egyik haverja. Ők ketten összejöttek rögtön az elején így én meg Tomi maradtunk. Elkezdett kezdeményezni rövid idő után, csókolóztunk, de nem sokat az este folyamán, meg nem is igazán nyomult, de a kezemet megfogta és ölelt. Viszont nem vagyok biztos abban, hogy tényleg szeret e, vagy csak azért csinálta, hogy ne unatkozzon. Egyébként 16 éves, én 15. Nem merem elmondani neki, hogy én komolyan gondoltam, mert félek a visszautasítástól. Mit csináljak?2009. jan. 19. 17:11
1/4 anonim válasza:
Ezt Nektek kell megbeszélni, más nemigen tehet semmit. :/ Esetleg puhatold ki valami közeli ismerősétől hogy miért csinálta, de az a legtisztább ha leültök szemtől szembe és megbeszélitek. Tapasztalat, másodjára vagyok a mostani barátnőmmel elmondhatatlanul boldog. :))
Sok sikert! ;)
2/4 anonim válasza:
Ha azóta nem keresett, akkor buliból.
3/4 A kérdező kommentje:
És hogy adjam a tudtára, hogy én komolyan gondoltam??
Vagy, hogy derítsem ki a szándékait? Ti csinálnátok ilyet egy olyannal aki iránt nem éreztek semmit? Bocsi a sok kérdésért, de ez nagyon aggaszt!
2009. jan. 19. 18:13
4/4 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok. Én msn-en megbeszéltem vele egy találkát, leültünk egy parkban és szemtől szembe megbeszéltük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!