Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIúk, ha egy szinesbőrű csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIúk, ha egy szinesbőrű csaj (afrikai felmenőkkel) jól néz ki, akkor miért nem mentek odahozzá? MI az oka?

Figyelt kérdés
FÉltek,vagy inkább magyar csaj,vagy mert azt hiszitek,hogy csak angolul tud?SZámomra nagyon rosszul esik,mert nem tudom,hogy mi a valódi oka ennek.LEhetőleg ne durván válaszoljatok vissza :( EZ számomra nagyon fontos,mert nem tudom ,hogy mi annak az oka
2010. jan. 23. 20:24
1 2 3 4
 31/33 Cadillac Girl válasza:
Bár én nő vagyok, de véleményem szerint a mai pasik ellustultak, és azt várják, hogy a csaj nyisson. Ha van egy helyes bátyád, megadhatnád nekem az msn-címét ;)
2012. febr. 27. 13:39
 32/33 Cadillac Girl válasza:

Itt egy link, ahol a kérdésből talán megtudod a Rád is vonatkozó egyik lehetséges választ arra, hogy MIÉRT NEM.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

További szép napot! :)

2012. febr. 27. 13:44
 33/33 anonim válasza:
Érdekes amit kérdezel.Én a napokban voltam egy szórakozóhelyen és a tánctéren a sarokban láttam egy gyönyörű fiatal,korombeli szinesbőrű lányt.Ahogy megláttam le se tudtam utána róla venni a szememet.A legfurább az volt,hogy senki nem mert közeledni hozzá.Így össze szedtem az összes bátorságomat és felkértem táncolni.Mosolyogva mondott igent és hogy őszinte legyek egy nagyon szép este lett belőle.Táncoltunk csókolóztunk,beszélgettünk csókolóztunk :)Egyetlen egy dolgot bánok,hogy elfelejtettem megkérdezni a vezetéknevét.Remélem még egyszer látom még ezt a gyönyörűséget aki így megbabonázott engem.
2013. nov. 8. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!