Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIúk, ha egy szinesbőrű csaj (afrikai felmenőkkel) jól néz ki, akkor miért nem mentek odahozzá? MI az oka?
Húú én nagyon irigyellek, hogy félvér vagy. A legtöbb félvér lány annyira szép szerintem, inkább legyél büszke rá. Ha nem mennek oda hozzád, akkor kénytelen leszel te nyitni. Mellesleg én szinte már rajongok a japán és a néger férfiakért, de észre sem vesznek csak a fehérek:(
22/l
Félig ázsiai vagyok, magyar az anyanyelvem, mégsem jönnek oda hozzám se.
Szerintem magyar csajokhoz sem mennek oda, ami pl. a szerelem-szex rovatból látszik is, minden nap van olyan kérdés, hogy - tetszik egy lány, de nem merek odamenni, megszólítani..
A kérdésem teljesen átment egy másik témába :S
MEgtudná vki indokolni,h miért van ez,h nem mennek oda?:STöbb választ is várok
jah,és mellesleg nem vagyok "fekete féreg"...pff
Basszus mért ilyen bunkok az emberek?-.-" fekete féreg <---ez egy elég szánalmas ember vagy!(minden ember ugyanannyit ér és rohadtul nem számít a színe és a külseje)
Ne törődj velük!
szerintem azért nem szólítanak meg mert talán azt hiszik nem tudsz magyarul v. olyan szép vagy hogy úgy gondolják hogy már biztos van pasid!=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!