Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIúk, ha egy szinesbőrű csaj (afrikai felmenőkkel) jól néz ki, akkor miért nem mentek odahozzá? MI az oka?
Echte fekete vagy, vagy csak félvér?
Magyarországon nem látni túl sok négert, szokatlan dolog, nem mindenki tud vele mit kezdeni.
Nekem az a meglátásom, hogy ennek több oka is lehet. Például az is, amit előttem mondtak, hogy egyszerűen nem tudnak hova tenni. Nem "ehhez szoktak", nem tudok rá jó kifejezést.
Lehet az is, hogy egyszerűen a családmodellbe nem fér bele. Egyszerűen érdekesen jöhet le bizonyos családokban, ha a fiú egy néger lánnyal állít haza, ezért nem is biztos, hogy megpróbálkozik a dologgal.
Lehet, hogy olyan jól néz ki, hogy tényleg nem mernek hozzá közeledni a férfiak.
Lehet, hogy a nyelvi korlátoktól tartanak, még ha nem is bizonyosodtak meg róla, hogy van-e valami alapjuk.
Biztos van még más is, nekem most ennyi jutott eszembe.
Nem, azoknál azért, mert elfogadnak kajajegyet is....xD Nah, de a viccet félretéve, szerintem náluk sem próbálkoznak semmivel sem többen. Biztos állatira jól nézhetsz ki...:) Eddig akiket ismertem, és félvérek voltak, azok mind nyálcsorgatóan szépek voltak.
Sok szerencsét a jövőben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!