Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIúk, ha egy szinesbőrű csaj (afrikai felmenőkkel) jól néz ki, akkor miért nem mentek odahozzá? MI az oka?
uccsónál a pont.
szerintem nem azért jön be a fehér férfiak nagy részének a sárga nők, mert sokkal szebbek lennének mint a fehérek, csak egész egyszerűen neveltetésük miatt "jobban szót fogadnak" a férjüknek. a fehérek feminizmusa meg hasonló hülyeségek lassan arra kényszerítik a férfiakat, hogy más népcsoportból válasszanak párt, olyat, akit el lehet viselni.
Nekem bejönnek a japán és az afro nők is. De nem megyek oda hozzájuk, mert gyenge a nyelvtudásom. No meg sajna a baráti társaságban - ahol ismerkedni szoktam - sincs egy sem. :-(
Szerintem sok embert ez tart vissza.
Ha mindenkinek más az ízlése és így van jól, akkor hogy lehet hogy nincs igazam?:O
Nekem ilyen az ízlésem, ez nem igazság vagy nem-igazság kérdése...
Lehet azért mert ugy gondolják hogy fekete srác kell neked és fehérekkel nem nagyon kezdesz.Mondjuk nekem bejönnek az afrikai lányok szal igy különlegesnek számitanak igy a magyarok közt mert nem sok jön ide, nem sokat látunk. :D
Mondjuk jártam már Kanadába ott teljesen máshogy van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!