Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIúk, ha egy szinesbőrű csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIúk, ha egy szinesbőrű csaj (afrikai felmenőkkel) jól néz ki, akkor miért nem mentek odahozzá? MI az oka?

Figyelt kérdés
FÉltek,vagy inkább magyar csaj,vagy mert azt hiszitek,hogy csak angolul tud?SZámomra nagyon rosszul esik,mert nem tudom,hogy mi a valódi oka ennek.LEhetőleg ne durván válaszoljatok vissza :( EZ számomra nagyon fontos,mert nem tudom ,hogy mi annak az oka
2010. jan. 23. 20:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
49%

uccsónál a pont.

szerintem nem azért jön be a fehér férfiak nagy részének a sárga nők, mert sokkal szebbek lennének mint a fehérek, csak egész egyszerűen neveltetésük miatt "jobban szót fogadnak" a férjüknek. a fehérek feminizmusa meg hasonló hülyeségek lassan arra kényszerítik a férfiakat, hogy más népcsoportból válasszanak párt, olyat, akit el lehet viselni.

2010. jan. 23. 21:59
 12/33 anonim ***** válasza:
49%
21:56-os vagyok, és visszafelé is ott a pont, mert abban is van szerintem is ráció, ami te kifejtettél. Lehet, hogy tényleg általánosságban egyszerűbb esetek, mint a fehérek, bár távol álljon tőlem, hogy általánosítsak. Én mondjuk biztosan nem jönnék össze egy ázsiai típusú nővel, egyszerűen nem az esetem.
2010. jan. 23. 22:07
 13/33 anonim ***** válasza:
49%

Nekem bejönnek a japán és az afro nők is. De nem megyek oda hozzájuk, mert gyenge a nyelvtudásom. No meg sajna a baráti társaságban - ahol ismerkedni szoktam - sincs egy sem. :-(

Szerintem sok embert ez tart vissza.

2010. jan. 23. 22:24
 14/33 anonim ***** válasza:
49%
kor, város?
2010. jan. 24. 00:11
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert szerintem egy afro vagy egy ázsiai csaj nem néz ki jól
2010. jan. 24. 01:10
 16/33 anonim ***** válasza:
01:10 : Szerintem nincs igazad. Minden népnél vannak szépek és nem szépek. Ugyanakkor mindenkinek más az ízlése. Ezért van az, hogy nem mindenkinek ugyanaz a zsánere. Unalmas lenne, ha mindenki egyformán nézne ki. Másrészről nekem sem minden japán és minden afro lány tetszik. Csak ha megvan benne az, amit keresek. Lényegtelen a bőrszín.
2010. jan. 24. 08:16
 17/33 anonim ***** válasza:
Képet kérünk. Akkor talán megmondhatjuk, miért nem mennek oda hozzád.
2010. jan. 24. 11:02
 18/33 anonim ***** válasza:

Ha mindenkinek más az ízlése és így van jól, akkor hogy lehet hogy nincs igazam?:O

Nekem ilyen az ízlésem, ez nem igazság vagy nem-igazság kérdése...

2010. jan. 24. 11:03
 19/33 anonim ***** válasza:
19%
Mert nigger.
2010. jan. 24. 11:41
 20/33 anonim ***** válasza:

Lehet azért mert ugy gondolják hogy fekete srác kell neked és fehérekkel nem nagyon kezdesz.Mondjuk nekem bejönnek az afrikai lányok szal igy különlegesnek számitanak igy a magyarok közt mert nem sok jön ide, nem sokat látunk. :D

Mondjuk jártam már Kanadába ott teljesen máshogy van..

2010. jan. 24. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!