Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy felejtsem el a szerelmem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el a szerelmem?

Figyelt kérdés
életem első szerelmét,párját asszonyát hogy tudnám elfelejteni.majdnem 2 évig voltunk együtt.de állandó veszekedés volt. és hazudott rengeteget.közbe az idő alatt minden ismerőssel baráttal megszakítottam a kapcsolatot 1-1,5 év után, ugy kikészültem és becsavarodtam.magamnak való voltam régen is,de most hiányoznak az emberek.egyedül vagyok az üres lakásba, már feleklni se akarok.a nő meg vígan elvan nélkülem,bulizik,iszik minden.valami jó ötlet?

2014. okt. 12. 19:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Idő... És ha el akarod felejteni ne beszélj vele.
2014. okt. 12. 20:06
 12/12 anonim ***** válasza:
mert te soha nem léptél be az enyémbe. és igen ma megcsináltam, mivel semmit enm tudok rólad és 1 éve éjjelnappal beszéltünk nem is értem hogy feltételezheted azt, hogy vígan elvagyok
2014. okt. 12. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!