Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el a szerelmem?
Vedd fel nyugodtan a kapcsolatot a régi barátokkal. Én is ezt tettem.
Szakítás után az első napokban teljes magányban szeretek lenni (van, hogy egy hétig is senkihez nem szólok kb). Utána nyugodtan keresd meg a barátaidat. Keress olyan hobbit, ahol barátokat szerezhetsz (pl tánctanfolyam, biliárd stb).
Ha megismered majd, amikor készen leszel rá, a következő barátnődet, akivel nagy valószínűséggel nem fogsz ennyit veszekedni, akkor eszedbe nem fog jutni, hogy újra a volt barátnőddel legyél ;)
pffffffffffffffffffffffffffffff
nem iszok és nem bulizok képzeld el. megőrülök egyedül a rohadt lakásban amióta elmentél innen nem voltam sehol és egésznap sírok. és senkivel nem beszeltem ...én talán nem szakítottam meg a kapcsaoltot mindenkivel? csak ellentétben veled nekem most se kellenek. tudod ki bulizik, hallomásom szerint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!