Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan felejtsem el az Igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el az Igaz szerelmem?

Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy képes leszek még úgy szeretni és olyan boldognak lenni mint Vele. Azóta sem hiszem, hogy találok még egy ilyen férfit, mert ő volt az akire mindig és vágytam és még mindig vágyom. Csak az a gáz, hogy már ideje lenne elfelejteni. 3 éve nem tudok másra gondolni, tehát csak azt ne mondjátok majd idővel elmúlik. Újabb kapcsolatokat nehezen tudnék kialakítani csak azért mert nincs hova nincs kivel eljárni szórakozni. A Sorsban pedig már nincs okom hinni, rendesen kib*tt velem. Az meg nem nyugtat meg, hogy van akivel még jobban kib*.
2009. okt. 6. 19:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Miért szereted?
2009. okt. 6. 19:50
 2/16 anonim ***** válasza:

ha tényleg ő volt a nagy Ő,akk seh se fogod tudni elfelejteni és ne is akard..

de ha nem,akk amikor az igazi felbukkan elfelejted majd a mostanit és sokkal boldogabb leszel..

2009. okt. 6. 19:57
 3/16 anonim ***** válasza:
Miért kell elfelejtened? Teljesen reménytelen?
2009. okt. 6. 19:58
 4/16 anonim ***** válasza:
ha már a kérdésben elvetsz minden választ, akk minek kérdezel? hogy sajnáljunk? biztos nagyon rossz neked, de talpra kell tudni állni. ha nem megy, kérj segítséget.
2009. okt. 6. 20:00
 5/16 A kérdező kommentje:
Miért szeretem nem tudok rá válaszolni. És igen teljesen reménytelen. Utolsó: hogy érted, hogy a kérdésben megvan minden válasz? Éppen most kérek segítséget.
2009. okt. 6. 20:07
 6/16 anonim ***** válasza:
Miért reménytelen? Van valakije? Vagy visszautasított?
2009. okt. 6. 20:10
 7/16 A kérdező kommentje:
Van barátnője.
2009. okt. 6. 20:12
 8/16 A kérdező kommentje:
És ha lenne rá lehetőségem akkor se akarnám elszedni tőle.
2009. okt. 6. 20:19
 9/16 anonim ***** válasza:

de az h járnak nem jelenti azt h örökre járni fognak..

bármi megtörténhet!!:D

nézd az élet drűs oldalát!!

van egy ilyen mondás is:

Két szóval el tudom mondani,amit az életről tanultam:MEGY TOVÁBB!

2009. okt. 6. 20:33
 10/16 anonim ***** válasza:

20:00ás úgy értette, hogy kiegészítő részben minden lehetséges tanácsot elvetettél.. tehát már tanácsot nem tudunk adni, ezzel arra akart utalni, hogy azért írtad ki a kérdést, hogy sajnáltasd magad...

(valahol igaza van mert tényleg minden tanácsot kilőttél)

de itt van egy:

gondolod végig a kapcsolatod minden fontosabb és kevésbé fontosabb emlékezetes mozzanatát, majd rakd össze a képet, hogy miért szereted ennyire.. (jöjj rá, hogy mit szerettél benne ennyire, ha ezt megtudod akkor már könnyebb lesz a felejtés) majd gondolkodj el azon, hogy miért is szakítottatok..

és végül, de egyáltalán nem utolsó sorban:

az az ember akit Te 3 évvel ezelőtt szerettél.. már nem valószínű, hogy ugyanaz a személy.. az emberek változnak.. te is változtál, és lett az ízlésed.. én azt tanácsolom, hogy keress először egy közeli barátot (férfit) akinek kiöntheted a lelked.. majd szépen lassan minden kialakul :)

remélem tudtam segíteni^^

17/l

2009. okt. 6. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!