Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el az Igaz szerelmem?
ha tényleg ő volt a nagy Ő,akk seh se fogod tudni elfelejteni és ne is akard..
de ha nem,akk amikor az igazi felbukkan elfelejted majd a mostanit és sokkal boldogabb leszel..
de az h járnak nem jelenti azt h örökre járni fognak..
bármi megtörténhet!!:D
nézd az élet drűs oldalát!!
van egy ilyen mondás is:
Két szóval el tudom mondani,amit az életről tanultam:MEGY TOVÁBB!
20:00ás úgy értette, hogy kiegészítő részben minden lehetséges tanácsot elvetettél.. tehát már tanácsot nem tudunk adni, ezzel arra akart utalni, hogy azért írtad ki a kérdést, hogy sajnáltasd magad...
(valahol igaza van mert tényleg minden tanácsot kilőttél)
de itt van egy:
gondolod végig a kapcsolatod minden fontosabb és kevésbé fontosabb emlékezetes mozzanatát, majd rakd össze a képet, hogy miért szereted ennyire.. (jöjj rá, hogy mit szerettél benne ennyire, ha ezt megtudod akkor már könnyebb lesz a felejtés) majd gondolkodj el azon, hogy miért is szakítottatok..
és végül, de egyáltalán nem utolsó sorban:
az az ember akit Te 3 évvel ezelőtt szerettél.. már nem valószínű, hogy ugyanaz a személy.. az emberek változnak.. te is változtál, és lett az ízlésed.. én azt tanácsolom, hogy keress először egy közeli barátot (férfit) akinek kiöntheted a lelked.. majd szépen lassan minden kialakul :)
remélem tudtam segíteni^^
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!