Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a szerelmem?
Beleszerettem egy lányba, aki nem érez úgy mint én.
Mivel tudnám gyorsabbá, könnyebbé tenni a "kiszeretést"?
Barátként karnám megtartani, szóval nem akarok vele összeveszni.
Az elsőnek nincs teljesen igaza.Nekem van egy nagyon jó fiú barátom, aki szerelmes belém, viszont tudja,hogy én nem érzek úgy iránta és ezt el is fogadta.Azóta is nagyon jó barátok vagyunk és van sok közös programunk is.
Szóval,még ha nehezebb is, de kivételek mindig akadnak.
A te esetedben pedig,ha az osztálytársad, vagy valaki olyan, akivel elkerülhetetlen a találkozásotok,mivel valamilyen módon mindig összefuttok, akkor nehezebb helyzetben vagy..Mert legtöbb esetben az idő segít, meg, ha a hibákat keresed a másik félben és nem csak a jó tulajdonságait, egy idő után,elképzelhető,hogy ki tudsz belőle ábrándulni.Rá jössz,hogy mégsem olyan tökéletes, mint te azt hitted.
Egy darabig ne nagyon keresd, ha lehetséges, csinálj olyan dolgokat,amiknek ő nem a része.Menj el bulizni, lógni a haverokkal..akármi.
Próbálj más lányok után érdeklődni, hátha valaki szimpatikusabbá válik neked.
Azzal a lánnyal nem kell össze veszned, mert szerintem egy idő után képes leszel barátként tekinteni rá,ha úgymond kijózanodsz a viszonzatlan szerelemből.
Mindenen túl lehet tenni magad,ha nagyon akarod.
Szakíts meg vele minden kapcsolatot. Azt meg, h ebből valaha is barátság lesz, felejtsd el nagyon gyorsan, butaság! Kegyetlen, de hatásos módszer. És készülj fel, h lehet még így is hónapokba fog kerülni, mire elfelejted!
És sajnos minden szavam saját tapasztalatra épül!
Az elsőnek nincs teljesen igaza.Nekem van egy nagyon jó fiú barátom, aki szerelmes belém, viszont tudja,hogy én nem érzek úgy iránta és ezt el is fogadta.Azóta is nagyon jó barátok vagyunk és van sok közös programunk is.
És honnan tudod, hogy a srác nem zokog-e belül? Csak pl. nem mondja, mert nem akar gyengének tűnni, inkább felölti a Joker-mosolyt, csakhogy veled lehessen, de közben a szíve szakad meg minden bizonnyal. Magas fokú empatikus képességeid lehetnek neked is, na haragudj.
Kérdező, én is csak azt tudom tanácsolni mint az első: ne keresd vele a kapcsolatot és kérd meg, hogy ő se keressen. ha újra és újra találkoztok, sose fogod elfelejteni, évekbe telhet, mire kikecmeregsz ebből az egészből, gondolom, azt meg nem akarod. Ajánld fel neki, hogy egyszer majd lehet, hogy megkeresed, amint úgy érzed, hogy képes vagy rá és már nem fáj a dolog. Nekem 5 év kellett, hogy úgy tudjak a régi nagy szerelmemmel meginni 1-2 sört mint csak barát!
1., Ő tudja, h te mit érzel iránta? Mert ha igen, lehetne annyi esze, h felfogja: ha rendszeresen összejártok, akkor csak a hiú reményeket táplálja benned.
2., Ha viszont ő is viszonozza az érzéseidet, akkor többet kellene tennie a dologért, mint egyetlen sms.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!