Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy muszlim fiút készülök választani. Vélemények?
A dolog eléggé nagyon komolyan érlelődik bennem is és benne is.
Van valakinek errefelé tapasztalata ebben?
Vagy esetleg egy magyar muszlim fiú akar itt gyakorin? (Kérdéseket feltenni neki.)
Ekkora rasszista köcs*göket!
Én egy bosnyák pasival járok, ő is "muszlim" szülei azok voltak, 2 nagy ünnepet úgymond ünnepli. De ez annyiból áll, hogy pénzt adnak egymásnak, összejön a család egy nagy ebédre. Akkor érkezett Magyarországra amikor ott elkezdődött a háború, azt kell, hogy mondjam, sokkal becsületesebb, jobb ember mint a többi itteni pasi. Családja is nagyon jó fej, és nem bekötve járnak, mert ez Boszniában alapból nem volt szokás, háború után terjedt el. Itt született, és mérnöki egyetemre jár, egy középiskolába jártunk, már 3 éve együtt vagyunk. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve! :)
Undorító, hogy ilyeneket feltételez a többség, hogy ha muszlim, akkor ilyenekre képes, újabb gratuláció a médiának!
:)
Igen, itt a másik oldal...
Én kapásból nem olvastam el az eddigieket. Csak pár gondolat vázlatosan:
akkor házasodjatok össze, ha alaposan megismerted a vallását (nem a kedves válaszolók és a média révén). És elfogadod, hogy nem ő fog kitérni belőle. És tudsz alkalmazkodni, mert az iszlám nem csak vallás hanem életút, életforma.
Akkor lesz érvényes a házasság, ha még nem háltátok el (magyar NEM muszlim nővel ez szinte kizárt, már bocs) szóval lehet h nincs is miről beszélni már. Ha ő ennek ellenére el akar venni, annak jó oka van.
Nincs járás meg összeköltözés.
Ha most akarsz ismerkedni inkább válassz olyan fiút, aki passzol hozzád és ne vallás alapján meg "egzotikus kinézet" alapján dönts.
Itt vagyok én is :D
Na,aki azt mondja, hogy a muszlimok=arabok az eléggé primitív, de aki még azt mondja, hogy muszlimok azok egyenlők a terroristákkal az egy pontagyú barom. Mellesleg látszik, hogy Mo-n csak 5 ezer muszlim él, és a magyarság nagy része csak találgat, a sötétben tapogat a sötét agyával. Vitatkozni is időpazarlás ezzel a néppel, nagy részük egy általánosító barom, akinek halvány fogalma sincs az iszlámról.
Ha ismered a fiút, családját, ismerőseit, akkor minek kérdezted? Itt a nagy részük ki nem állhatja a vallást.
Fanatikus vallásgyűlölők, vallástalanok, de persze egy vallás kritizálása, az megy, bizony. És aztán még csodálkoznak, hogy 7 szomszédja közül egyikkel sincs jóban nem fogadja be a bevándorlókat, külföldieket, vallásosokat. Mindegy én nem állok le vitatkozni, mellesleg az lenne a legjobb, ha mi normális muszlimok egy műanyag Ak 47-ben villognánk, mert ezt a népet hülyíteni kell, leragadtak ennél a szintnél. Ha már volt annyi eszük, hogy muszlimellenes propaganda filmeket bevették, elhitték.
#34: Köszönöm szépen a tanácsokat, nagyon örülök hogy írtál és másoktól független volt a hozzászólás. Tudok ezekről a dolgokról... (Valamint elég hűséges típushoz méltóan még szűz vagyok :P és az is leszek amíg el nem vesz, márha megtörténik) Köszi szépen!
#35: Neked is nagyon köszönöm a hozzászólást és örülök, hogy te így látod a helyzetet. Te is iszlám vallású vagy itt, Magyarországon? (Ez jött le :) )
#35 vagyok kicsit megkésve, de válaszolok.
Bár már sokkal érettebb, de még csak 16 éves vagyok. Mo-n születtem (külföldi muszlimként), de a jövőmet nem itt képzelem el. Hozzátenném: nekem semmi bajom a magyarokkal, hanem az általánosításukkal van a bajom és hogy a többségnek az igazság fáj. Mert pl. ha utálják a muszlimokat, bevándorlókat, és más nemzetiségeket hogy áll össze az az elképzelés hogy nem rasszisták (persze kivételek mindenhol vannak)?! Bár gondolom itt nem orvosok, meg a sikeres mérnökök írnak, de az akkor is szánalmas, hogy egyes emberek mit gondolnak a vallásokról és kakasviadalt szerveznek fölöslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!