Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom muszlim vallasu lehet boldog eletunk egyutt?
Mennyi ideje vagytok együtt?
Hány évesek vagytok?
Találkoztál már a családjával?
Ennek a vallásnak több foka van (mint ahogy a többinek is). Ki-mennyire veszi komolyan.
Jó oldalai is vannak. Tuti nem lesz pl. alkoholista.
Lehettek-e boldogok együtt?
Ezt csak ti tudjátok. Vagy még azok akik hasonlóan vannak, de mivel hiányos az infő.....
Attól, hogy a párod nem erőltet rád semmit, az nem azt jelenti, hogy a családjának nem lesznek elvárásai afelé a nő felé, akivel a fiuk komolyan gondolja. Ez egy kényes pont.
Mellesleg egyik barátnőm egy török muszlim jegyese.
Ők jól elvannak. A család is kicsit lazább. Egyedül a kaja az amiben néha vita van. (a srác nem eszik disznót) A lány családja meg buta és nem értik mit finnyáskodik a vejük, miért nem kell neki a hurka. Még a hűtőbe sem engedi neki betenni otthon.
Ha tapasztalat érdekel ,én egy török lányba vagyok szerelmes és nincs semmi gond. A családját is szeretem. :)
Nem tudni fixen ,hogy kivel fogsz boldog lenni. Ezt nem a vallás határozza meg. Egy keresztyén férfivel is leélhetsz egy boldogtalan életet ,mert senki sem mutatja ki teljesen a foga fehérjét ,ameddig nem éltek együtt. A párodat meg te ismered a legjobban. Tudhatnád ,hogy az előítéletek nagy része hülyeség.
Na sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!