Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy muszlim fiút készülök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy muszlim fiút készülök választani. Vélemények?

Figyelt kérdés

A dolog eléggé nagyon komolyan érlelődik bennem is és benne is.

Van valakinek errefelé tapasztalata ebben?

Vagy esetleg egy magyar muszlim fiú akar itt gyakorin? (Kérdéseket feltenni neki.)

2014. okt. 10. 18:21
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Ne tedd!
2014. okt. 10. 18:46
 12/39 A kérdező kommentje:

Ez nem nép kérdés... Szeretem Magyarországot.

De Ő is csak egy ember, mint mi. Ne legyetek ennyire rasszisták!

És igen, tudom, hogy szeretne gyereket is a jövőben, de mi is ezzel a konkrét gond? Szeretem... És az ő országában nem "divat" elhagyni a feleséget, ott a nők a legnagyobb tisztelet tárgyai. Elmondása szerint, még nem is ismert olyan férfit ott, aki elvált volna, főleg nem gyerekkel. A válás "Allah ellen való", szóval, ha még nem is szereti a feleségét, tiszteli őt és vele marad akkor is, ha az érzelmi kötelékek megszűnnek. Talán még itthon nagyobb az esélye ennek a gyerekes dolognak.

2014. okt. 10. 18:48
 13/39 anonim ***** válasza:
Ostoba fehér pi€sa, nagyon jól meg tudják fogni a nőket, aztán a nászéjszaka után az övé vagy, a szó minden értelmében, ha a szabad akarat annyira nyomja a vállad, menj csak vele, ahová kerülsz ott nem is lesz sok olyanod.
2014. okt. 10. 18:54
 14/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat. Ismerem Őt is és a kultúráját is, a családját is, a szokásait is. Ez nem a lázadásról szól. Szeretetről és életről. Remélem beleszeretsz majd egy külföldi lányba és megérted miről beszélek ;)
2014. okt. 10. 18:57
 15/39 I am God ***** válasza:
Remélem szíriai állampolgár...
2014. okt. 10. 19:00
 16/39 anonim ***** válasza:
Ha ismernéd nem id merült volna fel ez a kérdés
2014. okt. 10. 19:01
 17/39 A kérdező kommentje:

Pakisztáni :P

Mellesleg csak kíváncsi voltam, hogy valakinek volt-e már ebben része, történet, pozitív, negatív visszajelzés...

De eléggé diszkriminatívak itt az emberek :/

Jó ember...

2014. okt. 10. 19:03
 18/39 anonim ***** válasza:
Nézd, mindannyian leszarjuk, hogy mi lesz veled. Senkit nem érdekelsz. Tanácsot kértél, megkaptad. Most döntsd el te, mit akarsz kezdeni magaddal.
 19/39 Andi80018 ***** válasza:
100%
Egyszerű a történet: költözz vele össze, kb egy év múlva meglátod, hogy valóban illetek-e. Gondolom nem akarsz egyből férjhez menni. Én sosem tartottam jónak, két ennyire különböző kultúra jön össze. De próbáld meg, max szétmentek. Nekem van egy kolléganőm, akinek a nővére házasodott össze egy muszlimmal, és csadorban kell járnia. Hát, nekem ez nem férne bele. Lehet persze, hogy ez nálad máshogyan lesz, úgyhogy hajrá.
 20/39 Antihater ***** válasza:
menekülj!
2014. okt. 10. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!