Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy muszlim fiút készülök választani. Vélemények?
A dolog eléggé nagyon komolyan érlelődik bennem is és benne is.
Van valakinek errefelé tapasztalata ebben?
Vagy esetleg egy magyar muszlim fiú akar itt gyakorin? (Kérdéseket feltenni neki.)
Ez nem nép kérdés... Szeretem Magyarországot.
De Ő is csak egy ember, mint mi. Ne legyetek ennyire rasszisták!
És igen, tudom, hogy szeretne gyereket is a jövőben, de mi is ezzel a konkrét gond? Szeretem... És az ő országában nem "divat" elhagyni a feleséget, ott a nők a legnagyobb tisztelet tárgyai. Elmondása szerint, még nem is ismert olyan férfit ott, aki elvált volna, főleg nem gyerekkel. A válás "Allah ellen való", szóval, ha még nem is szereti a feleségét, tiszteli őt és vele marad akkor is, ha az érzelmi kötelékek megszűnnek. Talán még itthon nagyobb az esélye ennek a gyerekes dolognak.
Pakisztáni :P
Mellesleg csak kíváncsi voltam, hogy valakinek volt-e már ebben része, történet, pozitív, negatív visszajelzés...
De eléggé diszkriminatívak itt az emberek :/
Jó ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!