Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy muszlim fiút készülök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy muszlim fiút készülök választani. Vélemények?

Figyelt kérdés

A dolog eléggé nagyon komolyan érlelődik bennem is és benne is.

Van valakinek errefelé tapasztalata ebben?

Vagy esetleg egy magyar muszlim fiú akar itt gyakorin? (Kérdéseket feltenni neki.)

2014. okt. 10. 18:21
1 2 3 4
 21/39 Andi80018 ***** válasza:
Ja, pakisztáni? Hát van gusztusod bazzz! De sok sikert!
2014. okt. 10. 19:04
 22/39 anonim ***** válasza:

Kérdés: milyen muszlim? arab, török, meg melyik országból? A törökök, a tunéziaiak, meg talán a marokkóiak is normálisak, európaiasak. Más országbeliekkel vigyázz, hallottam már sok rosszat. Olyat is hogy itthon összeházasodtak, nagyon jó férj volt, aztán hazamentek, ahol a nőt, bezárta, elverte, mert ott a nő annyit ér mint valami haszonállat. Egy segélyszervezet hozta végül haza. Jó, ez elrettentő példa, de nagyon fontos hogy milyen ott a kultúra, tényleg hogy bánnak a nőkkel. Vagy akár az ő családja, anyukája, lánytestvérei, bátyjai feleségei, stb hogyan élnek.

Meg azt is nézd hogy az isis elérte e már az ő országukat, mert azok bizony nem szaroznak. Ha a párod olyan mint ők (most nem is tudom hogy a szunnita vagy a másik) akkor azért ne válaszd mert tényleg lefejez, ha a másik oldal, akkor meg titeket nyírnak ki...

N

2014. okt. 10. 19:05
 23/39 anonim ***** válasza:
Ja pakisztáni, azokról nem sokat tudok :D Az isis ott nincs. A nők életének viszont nézz utána, nehogy rosszul járj. :)
2014. okt. 10. 19:12
 24/39 A kérdező kommentje:

Úristen :D

#Nem tudom hanyadik: Igazad van, hülyeség volt itt feltenni ezta kérdést. Amúgy hiába nem érdekel téged mi lesz velem, válaszoltál :/

Igen, tényleg van ízlésem. Fantasztikus fiú. És nem az országa teszi az embert. Én sem vagyok elszállva a magyar identitástudatommal, ahogy ő sem az övével. És meg is beszéltük, szép csendben senkinek nem kell sokat változtatnia, a kereszténységet is simán folytathatom. És igen, még a csador nekem beleférne, bár csak bizonyos kisebb falukban kell ott hordani. Városokban már teljesen mindegy.

Nem egy középkori barbár népről beszélünk! Görögországban és Olaszországban dolgozott és élt hat évig, eddig nem volt vele baja. Az gondolkozása is európai lett. És még nem láttam rajta más ruhát, mint farmer/melegítő/öltönynadrág és póló/ ing.

2014. okt. 10. 19:13
 25/39 anonim ***** válasza:

Egy kurd barátom volt az egyetemen. El voltunk ájulva attól, hogy milyen szépen viselkedik mindenkivel és különösen a nőkkel. Még ittunk is együtt. A kolléganőm volt állítólag a barátnője de a csaj nem vette komolyan. Aztán egyszer meglátott, hogy egy épület hátánál az állítólagos barátnőjével megittunk egy sört. Ez a drága jó ember majdnem megölt akkor. Mert ugye együtt ihatunk de egy nővel aki a barátnője állítólag kettesben nem ihatok. Aztán később egy arabot akart megölni mert állítólag azon akadtak össze, hogy az arab nem tiszteli a nőket. Most akkor kedves kérdező ki is a rasszista? Nem az aki ide jön és nem tartja tiszteletben az itteni szokásokat, hagyományokat és amint ellenkezik az elveivel embert akar ölni?

Nagyon csúnya dolog, hogy ha valaki nem ért egyet veled már azonnal rasszistáznod kell. Ilyet a cigányok csinálnak ha nem tetszik nekik valami vagy nem értesz egyet velük. Hagyjuk már ezt a k.r.v.a rasszistázást. felteszed a kérdésedet és ha valaki neked nem tetszőt mond akkor vitázol. Akkor miért kérdezed az embereket? Magyarországon az emberek 99 százalékának jó a magyar férfi vagy nő.

2014. okt. 10. 19:15
 26/39 A kérdező kommentje:

Elnézést ha így magadra vetted, nem sértésként írtam, de valóban jelentkeztek az elutasítás tünetei egész rendesen.

Valamint a fiú akiről írtál, nem az "én fiúm". Különösképpen elfogadó, egyszer meg nem szólt senkit a szava/cselekedetei miatt. Nagyon-nagyon ritkán még iszik is és én is ihatok, nem tett rá megjegyzést. Nem ez a fiú volt itt aki összeveszett mondjuk egy kurddal és nem akart megölni senkit! Ezt pedig már nem bántásból, de szörnyű általánosításnak hívom.

Oké.. Köszönöm szépen, azt hiszem ennyi elég volt. Másféle hozzászólásokra számítottam. Felejtsétek el, köszönöm aki írt, úgyis én döntök majd...

2014. okt. 10. 19:22
 27/39 anonim ***** válasza:

Szerinted kerdező miért kaptál volna alaptalanul ilyen válaszokat? Szerinted teljesen oktalanul csak hobbiból utalkoznak sokan a valójaban kedves,rendes,tisztesseges muszlim bevandorlókra? Nem éppen.

Rengeteg történet van ilyen nőkről akiket elcsabított egy muszlim aztán pedig sorban jött a tiltas,erőszak,megcsalas..

Szerinted azok a nők előre latták ezt? Nem. Ugyanúgy voltak mint te hogy "milyen jó ember,semmi baj a vallasaval stb"

Az arab ferfiakrol koztudott hogy eleinte a csillagokat is lehozzak a nőnek de ahogy elertek a celt jön a fordulat.

"A válas Allah ellen való" ezert van hatalmas prostitúció es rengeteg szerető arrafele. Te tényleg ilyen naiv vagy?

Nem lebeszrlni akarlak,siman lehet hogy tenyleg rendes fiú de gondolkozz mert elvakit a szerelem.

2014. okt. 10. 19:26
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Mondtam én, hogy téged nem érdekel az emberek véleménye.

Csak megerősítést akartál hallani hogy boldog leszel. Ezt nem mondhatja neked senki. Ha meg valaki szerint nem lesz jó vége a dolognak mert ennek nagyobb a valószínűsége akkor még nem kell lepontozni a neked nem tetsző választ.

A te barátod nem az én kurdom, ebben igazad van. De te a tapasztalatokat kérdezted. A te pasidat meg senki innen nem ismeri. Akkor miről beszélünk? Csak azt mondhatjuk amit mi tapasztaltunk, azt is kérdezted. Tudom hogy nem ezt vártad de nem ismerjük a pasidat és csak abból merítkezhetünk amit megtapasztaltunk a muszlimokról közvetlenül vagy a media által.

Mégis milyen válaszokat vártál?

2014. okt. 10. 19:27
 29/39 A kérdező kommentje:

Értékelem a negatív válaszokat is, elvégre minden dolognak két oldala van. Tényleg köszönöm, ilyeneket is vártam, csak nem gondoltam, hogy ilyen személyeskedésbe fordul majd a dolog és hogy csak és kizárólag a muszlimokat támadó hozzászólások lesznek. Persze ez oké.

Senkit nem pontoztam le. Vagy ment a zöld kis kéz, vagy semmi. Hasznosak voltak amiket mondtatok. Átgondolom...

2014. okt. 10. 19:34
 30/39 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy bárki téged meg akart sérteni.

Amúgy nekem is volt kapcsolatom amikor szerelmes voltam és akkor senki nem tudott volna lebeszélni. Mintha más színben láttam volna mindent de ez természetes. Aztán kiderül, hogy a barátaim akik kívülállóként láthatták a dolgokat sajnos igazat mondtak. Ehhez viszont az kellett, hogy az akkori párom teljesen hülyét csináljon belőlem. Hát ilyen a szerelem. :) Bárki bármit mond ilyenkor nem számít.

2014. okt. 10. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!